Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
Tak jo, "italská údržba" na tu P1220 funguje - sem s Pindicou yezdil celý týden a dokud sem s ní yezdil já = italsky (zahřát a plný plyn) tak do P1220 nespadla ani raz, až dyž sem dycky ubral v obci. Neska si ji vzala zpět drahá 1/2 a (protože s ní neyezdí italsky) spadla jí do P1220 skoro hned. Sem zvjedaff, esli to to čidlo klapy pořeší.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Do prtele práce, že sem gůglil, úplně mi to zkazilo náladu: To čidlo klapy sem objednával podle přesně na náš Pindiční motorek 1,2i 8V 44kW ale dyž sem fčíl koukal na návod na jeho výměnu na TyTrubce (stejný motorek, ale Punto) tak tam čidlo bylo (vzhledově) úplně jiné.... to sem teda zvjedaff, esli sem se trefil nebo vyhodil šest stovek. Já snad (až budu doma) Pindici shodím vzduchový filtr abych se dostal ke škrtící klapě a mohl se podívat, které tam skutečně je.
Cipísek, že ani na sfátky nemůžou ty moje autovraky dát pokoj..... čidlo klapy už mám, po sfátkách ho zkusím vyměnit (nedíval sem se jí pod sání, takže furt nevím, esli bude to nové pasovat), ale.... Pindica už zase zní/prdí jak závodní speciál, tipuju, že tentokráte prohnil přrdní díl/svody nebo střední část výfuku (zadní je tam nový 2024). Prostě autovraky.
Na Punte máme zatiaľ iba asi tretí koncový tlmič zvyšok výfukovej sústavy zatiaľ OK. Som zvedavý, či to ozaj budeš mať spredu/od stredu
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
Taxem to prohlídnul (pod auto sem ale nelezl) a zdá se, že to fučí/prdí někde z trubky před spojem předního a zadního dílu výfuku. Budu to muset dostat na zvedák/rampu, abych se NATO mohl podívat pořádně. Fpátek zatydlifonuju Michalovi, esli nemá náhodou volný zvedák.
Fpátek to nešlo (nebyl volný zvedák), neska už jo = uhnilo navaření držáku střední části výfuku, zavařeno, už zase brm bez prdů.
Taxem aftomechaničil a .... jo/ne. I dyž je to Pindice 1.2i 8V 44kW, škrtící klapu vč. čidla to má jako Punťo 1.2i 8V 44kW (sakra, proč? / jak je to možné?). Čuli sem to objednál blbě. Zkusím to Pindiční čidlo vrátit a objednat Puňtové.pavproch píše: ↑ned 22 pro 14:47 Do prtele práce, že sem gůglil, úplně mi to zkazilo náladu: To čidlo klapy sem objednával podle přesně na náš Pindiční motorek 1,2i 8V 44kW ale dyž sem fčíl koukal na návod na jeho výměnu na TyTrubce (stejný motorek, ale Punto) tak tam čidlo bylo (vzhledově) úplně jiné.... to sem teda zvjedaff, esli sem se trefil nebo vyhodil šest stovek. Já snad (až budu doma) Pindici shodím vzduchový filtr abych se dostal ke škrtící klapě a mohl se podívat, které tam skutečně je.
takže máš min. na 3.měsíce pokoj
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz