Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
čas je relativní ale soucítím s tebou, lidi jsou flegmatičtí vyjebanci
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Hlavně kdyby mi to ten pojišťováckej mamlas řekl rovnou, tak jsem mohl bejt úplně v klidu. Trošku bych si otočil trasu, pozdravil si cestou jiný zákazníky... Ale ne, zkundyksicht se tváří, že nabírat šoféra v 10 už je vlastně pozdě a pak na tom parkovišti smrdíš ještě v 6 večer.
Zlatej hřeb odpoledne bylo, když se mi paní omlouvala, že je v daném kraji sněhová kalamita. Posdílel jsem s ní informaci, že se v daném kraji už X hodin nacházím a kola auta se nedotkla sněhu. Tak se omlouvala podruhé, že jim šéf nařídil, že to má říkat všem.
Každopádně šofér reportoval, že mu někdo volal, představil se, že je z naší pojišťovny, kdy název věděl, a začal ho přesvědčovat, že na smluvní odtahovku bude čekat dlouho, ale že jiná tam může bejt během 10 minut, ale musí u sebe mít 8k v keši.
Číslo mi vygooglit nešlo, v pondělí to bude mít nějakou dohru. Protože z pojišťovny ten chlap možná nebyl, ale info od nich dostat musel.
Ovšem je potřeba ocenit, že dokázali 20km přitáhnout auto s okamžitou hmotností +- 15t. Na tyči, za takovým tím platem na jeden osobák. A nezabít se u toho
Zlatej hřeb odpoledne bylo, když se mi paní omlouvala, že je v daném kraji sněhová kalamita. Posdílel jsem s ní informaci, že se v daném kraji už X hodin nacházím a kola auta se nedotkla sněhu. Tak se omlouvala podruhé, že jim šéf nařídil, že to má říkat všem.
Každopádně šofér reportoval, že mu někdo volal, představil se, že je z naší pojišťovny, kdy název věděl, a začal ho přesvědčovat, že na smluvní odtahovku bude čekat dlouho, ale že jiná tam může bejt během 10 minut, ale musí u sebe mít 8k v keši.
Číslo mi vygooglit nešlo, v pondělí to bude mít nějakou dohru. Protože z pojišťovny ten chlap možná nebyl, ale info od nich dostat musel.
Ovšem je potřeba ocenit, že dokázali 20km přitáhnout auto s okamžitou hmotností +- 15t. Na tyči, za takovým tím platem na jeden osobák. A nezabít se u toho
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- GeneHawkins
- Letec
A proč jede frajer do servisu?
Chjo no, to bude doma těžké vysvětlit/obhájit.
Protože se mi nepodařilo sehnat řemeslníka(y) - potřebuju udělat vodo-topo+zednické práce doma, vrhnul sem se do toho sám (= Kutil Tim), rozboural zdi, 8.12. objednal potřebný vodo-topo matriál (vybral sem si eshop, kde všech 15 položek "skladem") a.... neska mi (po urgenci) volali, že dvě položky budou až po novém roce. Mně omejou = doma budou vánoce na stavbě. Chjo no. (www.obchod-vtp.cz).
Protože se mi nepodařilo sehnat řemeslníka(y) - potřebuju udělat vodo-topo+zednické práce doma, vrhnul sem se do toho sám (= Kutil Tim), rozboural zdi, 8.12. objednal potřebný vodo-topo matriál (vybral sem si eshop, kde všech 15 položek "skladem") a.... neska mi (po urgenci) volali, že dvě položky budou až po novém roce. Mně omejou = doma budou vánoce na stavbě. Chjo no. (www.obchod-vtp.cz).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak ono je divný, že ti to řekli až 11 dnech. Já když něco objednávám, co je auf lager, tak to odesílají druhý den. Třetí den už bych se ptal, co se děje.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Oni po asi 5 dnech poslali omluvný mail, ale ani pak se nic nedělo, taxem jim neska písnul dotaz a na ten mi volali.
- GeneHawkins
- Letec
No tak ale to je hezký výsledek, to jinde tak ochotní nejsou. Nic nemají, ale říkají to každému zvlášť!
zrušit objednávku a koupit to normálně v obchodě nelze?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Právě že to jsou mj. i speciální věci na pájení Cu potrubí, které v "normálním" hobby marketu eee.
O jakem produktu se konkrétně bavíme? Nevěřím, ze by to bylo neco, co bys nemohl jit dnes nebo v pondělí doma.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW