Pneu koutek
Re: Pneu koutek
To mohla byt proste studena jestli bylo venku 10°C a ty jsi mel gumy taky stutedny, treba jen 20°C. To prd drzi ...
Já jsem ojel taky asi 2 sady PS4 (fčíl yezdim PS5) a nikdy sem nepozoroval nějak významnou změnu vlastností související s nájezdem (kromě teda ojetý slick + hlubová voda = naprd).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Vybírám pneu na manželčino poskakovadlo. Žádná divočina, spíše defenzivní jízda. Celoročky. Čím levnější, tím lepší. Na druhou stranu ale nechci žádné Linglongy, Windforce a podobně.
Díval jsem se na tyrereviews a vůbec nevypadají v poměru cena/výkon špatně HANKOOK H750 KINERGY 4S2 175/65 R 14 86H.
Neměli jste je někdo na něčem?
Díval jsem se na tyrereviews a vůbec nevypadají v poměru cena/výkon špatně HANKOOK H750 KINERGY 4S2 175/65 R 14 86H.
Neměli jste je někdo na něčem?
Loni jsem je dal na naše městské poskakovadlo v podobě mondea 2.5 V6, rozměr 205/55/16. Shrnul bych to tak, že v zimě jsou minimálně stejně dobré jako budget zimní pneu (Barum apod.), v létě za horka jsou subjektivně horší, než letní, jaro+podzim cca nastejno, a obecně jsou hlučnější-hučí. Takže já jsem spokojený, ale je to na autě, které nejezdí dálnici.
Dnes první test Conti AllseasonContact 2 na sněhu a břečce a naprosto vpohodě. Na asfaltu se to v 15°C chová jako lepší zimák (ty horší se roztíkají), na zimním bordelu také. Jako bych si koupil TS870 pod jiným názvem
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Já neska na Pindici taky poprvé (v životě) testoval (zimní) Continentaly (nikdy sem žádné ani zimní ani letní na autě neměl) a taky dobrý. (Logicky, dyž zimní.)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ja teda nakonec vymekl a koupil zase zimaky. Tentokrat GY UG Performance 3. Tak snad bude snih abych je vyzkousel
GY UG mám na swiftu. Na sněhu výborný, na asfaltu ty lepší ze zimáků.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Meral som goodyear vector 4 seasons gen3 po 15k km
Nove mali 7,5mm
Teraz maju:
Lava predna 4,6mm
Prava predna 5,3mm
Zadne 6,3mm
Asi by som ich mam poprehadzovat.
Nove mali 7,5mm
Teraz maju:
Lava predna 4,6mm
Prava predna 5,3mm
Zadne 6,3mm
Asi by som ich mam poprehadzovat.
Ono to svádí nepřehazovat když se vlastně nemusí měnit.
Já je stejně za letní měnit budu, ale jsem rád že nemusím řešit jestli už jo nebo ještě ne při prvních náznacích jara.
Já je stejně za letní měnit budu, ale jsem rád že nemusím řešit jestli už jo nebo ještě ne při prvních náznacích jara.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe