Tak podle isir uz jim ukradli ucetnictvi
Jak rikam, chybi tady bud pevna ruka statu nebo vychod.
Kdyby soudruh jednatel vedel, ze to manko bude vysvetlovat z vazby nebo JIPky, rozmyslel by si to. At uz levarnu, nebo zajiti samotnyho pruseru do podobnych rozmeru.
Když na to nemas, mel bys to polozit jako chlap a ne prvne terorizovat konkurenci dumpingem a pak to hodit na zada veritelum.
Politický koutek
Re: Politický koutek
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
A btw ta miliarda jsou imo i zesplatneny veškerý leasingy na X let dopredu, realne ten fuckup neni tak velkej.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
petr: nárok na dva má z titulu fce - má to tak každý primátor už x let. Rovněž ministři mají dvě auta.
Jedno je s řidičem a druhé má k užívání bez řidiče.
Jedno je s řidičem a druhé má k užívání bez řidiče.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Aha, to jsem nevěděl (a ani nikdy nezkoumal). 2 supy mu nezávidím, jen mě to trochu překvapilo.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
HondaMan píše: ↑úte 28 srp 09:45 Podobných firem je více. Vždy mě baví, když přijíždím k firmě, na parkovišti zástup Felicií, 3 - 4G golfů, starých Vecter, jedničkových Octávek... a za branou stojí bílé/černé S/7/A8 nebo GL/Q7/X6...
Občas mám pocit že v "chudších" regionech je toto spíše pravidlo než výjimka.
https://moravskoslezsky.denik.cz/zpravy ... .sznhp.box
V chudým kraji je potřeba vyčnívat a dokázat nadřazenost.
Ovšem je potřeba uznat, že obchodní partner parkuje svý nový CLS53 na hlíně před svým kovošrotem. Dotyčný vypadá přesně tak, jak si majitele kovošrotů představuješ. Vlasy nikde, kožená bunda, zlatej řetěz. A má to vlastně vo dost větší styl než když to samý auto stojí naleštěný v podzemkách někde u Florentina a leze do něj kravaťák co má svoji bílou košili vždy zastrčenou v gaťatech