Fiat a vše kolem nich
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fiat a vše kolem nich
Mozno blba otazka ale nemate niekto v supliku motor 312A1000? Pripadne nepoznate niekoho kto by ho vedel zohnat?
Diky
Diky
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
P1220 naskočila zas, du objednat ten senzor nový... jj, autovraky (ale mám je ráth).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak, pedál s čidlem je tam nový (koupeno na autodoc. cz ale přišlo to z PL - kupodivu ale pasuje a funguje), sem zvjedaff, esli sa ta P1220 ešče objeví.
Objevila, sfiňa jedna.... tak du dál pátrat, co to může být inačího, dyž to není/nebyl ten snímač polohy pedálu plynu...
Taxem pátral.... po vyloučení čidla pedálu (je tam nové), vlhkosti/bordela v konektoru čidla (vyčistěné) sem se kdesyk dočtl, že by mohla být chyba v ŘJ ECU, to není moc povzbudivé zjištění.... musím pořádně vysledovat kdy/jak/proč se ta P1220 objevuje (logika mi říká, že dyby byla vadná ECU, tak ta chyba je tam furt, ale ona se objevuje jen někdy/zřídka/nahodile... autovraky, mě to baví....
Neska teda "úspěšný" den.... kromě umřitého brambora2 už zase Pindica sfítí a je v nouzáku. Maňána sa NATO kuknu. Autovraky.
Tak. Fčíl (jak je brambor2 umřitý a ešče nějakou dobu bude) poprdávám Pindicou - fčera sem u ní diagnostikoval opět tu P1220, vymazal ji a neska se (skoro) celý den pokoušel (marně) popojížděním o její další vyvolání, abych měl nějaký odrazový bod, při jaké jízdní operaci/režimu sa to stane a mohl přemýšlet co tomu je příčinou (pedál je tam čerstvě OEM nový, škrt. klapa od léta - taky asi nová, čili dvě hlavní možné příčiny dle študia webu sou eliminovány). Na pokecu o fijatech mě straší studeňákem v ECU (k tomu ale fšude píšou že se chyba P1220 objevuje vždy, zatímco mně to naskakuje jen občas/nahodile) nebo přehryznutý/nahnilý dráth někde. To bude teda alchymie NATO přjít.
PP: máme v rodine punto 2 fl 1.2 8v 44kw 12/2005 a asi tak rok po záruke začalo hafrovať, išlo na 2-3 valce, išlo sa zaradom: sviečky, káble, cievky, nakoniec to bolo práve ECU, po výmene OK, už je to cca 15 rokov a motor furt šlape. Možno to bola nejaká chybná séria RJ
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S
To zní celkem reálně, Pavproch-vyměnit jednotku.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
ECU = furt, P1220 ale naskakuje náhodně (á desítky až stovky km).
Podařilo se mi "vyvolat" P1220: pohonil sem Pindicu proti Bumbálce tam i zpět a nic, až dyž sem dojížděl dom (brždění motorem), tak naskočila. Drahá meldovala, že podobně při jejím posledním výskytu ("ubrání plynu"). 5x nastartovat a zhasne. Du uvažovat.
Podařilo se mi "vyvolat" P1220: pohonil sem Pindicu proti Bumbálce tam i zpět a nic, až dyž sem dojížděl dom (brždění motorem), tak naskočila. Drahá meldovala, že podobně při jejím posledním výskytu ("ubrání plynu"). 5x nastartovat a zhasne. Du uvažovat.