Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
U mna je rozdiel akurat v tom ze "kdejaku obec ktora si z toho urobi kasu" a policajta s radarom v ruke hadzem do jedneho vreca.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je v tom rozdíl. Minimálně ten, že u obce je to jejich příjem a u PČR, je to do státní kasy. Například.
Pak i ten, že PČR má zpravidla slušnou toleranci, do které se např. já vklidu vejdu i bez AR.
Pak i ten, že PČR má zpravidla slušnou toleranci, do které se např. já vklidu vejdu i bez AR.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Asi měl na střeše led, protože se mu na autobusovém nádraží nechtělo běhat v kravatě po střeše autobusu
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
v plus třech leda ve tvé makovici...ale tam to spíš tipuji na zatvrdlý beton
nicméně z tohodle by nejásal ani takový blb, jako ty...
já vím - nechce se jim jenom běhat po střeše, no... Lepší je někomu poškodit majetek nebo ho přizabít. Logika dementů...
nicméně z tohodle by nejásal ani takový blb, jako ty...
já vím - nechce se jim jenom běhat po střeše, no... Lepší je někomu poškodit majetek nebo ho přizabít. Logika dementů...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Vidím v okolí sníh a u nás už mrzlo a sněžilo, třeba minulej tejden v Liberci. A pochopitelně to bylo rejpnutí a je to nesmyslv plus třech leda ve tvé makovici...ale tam to spíš tipuji na zatvrdlý beton
Videa pěkný, ale jako vždy - počet minutých ramp x 1000kč a mají hezkou pokutu
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Jsme se o tom nedávno bavili....
I když teda smysl získání českého ŘP mi uniká, když to nepodléhá dle článku žádnému přezkoušení... Tvl, proč se toho befelu přezkušování všichni tak bojej?
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... e-40498983
I když teda smysl získání českého ŘP mi uniká, když to nepodléhá dle článku žádnému přezkoušení... Tvl, proč se toho befelu přezkušování všichni tak bojej?
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... e-40498983
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jaké přezkoušení? Ten kamioňák Mongol, co mi rozpáral bok auta, měl CZ ŘP na všechny skupiny. Česky neuměl ani hovno.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
No právě.. Když má cizí ŘP, v podstatě jen ověří jeho pravost, zaplatí 500Kč a ná, tady máš CZ řidičákJaké přezkoušení? Ten kamioňák Mongol, co mi rozpáral bok auta, měl CZ ŘP na všechny skupiny. Česky neuměl ani hovno.
Že nebyl u zkoušek ani v Mongolsku a tady ho teda dostane taky bez znalostí je v pohodě
Chápeš to?
https://www.idnes.cz/usti/zpravy/syrovi ... zpravy_grr
Řada řidičů si vykládá účelnost bílých čar chybně. „Neoznačují úsek měření, slouží pouze pro kalibraci pro fotografování. Radar měří jinde,“
Řada řidičů si vykládá účelnost bílých čar chybně. „Neoznačují úsek měření, slouží pouze pro kalibraci pro fotografování. Radar měří jinde,“
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA