Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od řidičBOB »

Při plnění úkolů nemusí.
Jak znám velitele ÚOOČ, tak i kdyby do vyjádření napsali, že ho pálila žáha, tak je z obliga.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
northwind
Pan Řidič

Příspěvek od northwind »

No adaptivní tempovat asi borci nepoužili a jeli pěkně po staru. Co jsem slyšel z mé moto sociální bubliny, tak je prý dost adrenalin jezdit na motorkách jako doprovod s generálem, když se zrovna rozhodne, že někam pojede na tom jeho GS. Tam je to dost o hubu :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No jasně. To žádná ochranka nemá moc ráda. Ale co jsem viděl,tak jsou sehraní. Tady je velké plus, že on té problematice ochrany osob dost rozumí.

Ad adapt: moje žena má už ve třetím autě adapt a ani to neumí zapnout.
Prostě nechce to používat. Nikdy nepoužívala ani klasický tempomat.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Jak znám velitele ÚOOČ, tak i kdyby do vyjádření napsali, že ho pálila žáha, tak je z obliga.
No jasně - a jsme zpět u formulky co jsem psal nedávno: U mě to nikdo řešit nebude...

Ale běda, jak by pálila žáha civila, to by odsral s plnou parádou :-)
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak je to na ne veliteli, zda jim to sežere nebo ne. Zažil jsem takové, co vyjádření ani nečetli - rovnou 15/3.
Nic za tím nehledej - nejsou lidi. Ty, když to 3x do měsíce někde opřeš, taky tě nevyhodí nebo nepotrestají, protože by to neměl kdo dělat.
Já znám 3 kluky, co k novému toku končí. Jeden je dokonce u ochrany.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Ja adaptivny tiez nepouzivam. Klasicky obcas ano, ale pri adaptivnom som nervozny z tej nepredvidatelnosti. Citim sa ako ziak v autoskole ktoremu instruktor slape do pedalov...
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: ned 08 pro 12:28 No jasně. To žádná ochranka nemá moc ráda. Ale co jsem viděl,tak jsou sehraní. Tady je velké plus, že on té problematice ochrany osob dost rozumí.
Úplně filozofické dotaz, bez vztahu ke konkrétnímu prezidentovi. Jen co si vo tom myslíte, tuhle jsme to řešili v hospodě ->

Nebylo by strašně moudrý, kdyby se prostě prezident na podobné, vlastně velmi rizikové, aktivity po dobu výkonu mandátu prostě vysral?
Já jsem na sebe taky opatrnější, protože vím, že jsme vlastně přerostlé živnostník a když vypadnu já, firma bude trpět. Takže na downhillový kolo se už jenom práší.
Za COVIDu každej Vietnamec seděl v kukani z plexiskel, zatímco lopaty v řetězcích s nárokama na nemocenskou, po sobě ostentativně prskaly.
Když projdeš v zimě po stavbě, přesně vidíš, jak řemeslníci a UKčka jsou nabalený v bundách a čepicích, zatímco kmenoví zaměstnanci firem pobíhají v mikinách.

Tak mě jenom tak napadlo, jestli by to prezidentování a "ušetření" republiky možných problémů plynoucích z toho, že si prezident rozbil držku na motorce, nemělo mít těch pár let přednost před koníčky... :-?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: ned 08 pro 13:02 Nic za tím nehledej - nejsou lidi. Ty, když to 3x do měsíce někde opřeš, taky tě nevyhodí nebo nepotrestají, protože by to neměl kdo dělat.
:-bd
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Mě přijde fajn, že žije. Je to jen člověk. Někdo jezdí na motorce, někdo se málem uchlastá během mandátu (a před ním, a po něm) k smrti.

Navíc s těmi pravomocemi, které u nás prezident (ne)má, je to úplně jedno. Kdo ho v doěb jeho nepřítomnosti zastupuje, je dáno zákonem.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Souhlasím. Co se má stát, stane se a co nemál, to se nestane - viz. předchozí kus.
Já, jako “motorkář” a GSář, tomu naopak fandím. Zabit se dá i na GSu, ale ten stroj k tomu primárně určený neni. A GSaři to ví.
Navíc on mal hodně zkušenosti a to je pro řízení motorky velmi velké plus.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět