Škoda Auto obecně
Re: Škoda Auto obecně
jerry: Tak šup, scan, fotku, ať se O3 taky pokocháme
Ze by nova Fabia Classic Street Killer?
Doplnky me fascinovaly (zejmena RS-like vyfuk, nalepka na vicku nadrze a co neni videt - stribrne "rychle sterace") v kombinaci s tim, jak defensivne vyhlizejici clovek ve strednich letech sedel uvnitr
Doplnky me fascinovaly (zejmena RS-like vyfuk, nalepka na vicku nadrze a co neni videt - stribrne "rychle sterace") v kombinaci s tim, jak defensivne vyhlizejici clovek ve strednich letech sedel uvnitr
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Dix: Ty ilustrace nejsou moc kreativni, je to v podstate jen zcivilneny koncept Vision D. Nejsem si jist, jestli mu O3 bude az takto podobna...
Skanz3n
Skanz3n
pjanda: vždycky si říkám, kdo to takhle zprznil. Ještě, že vás nezabil na ulici, když to měl v popisu Jinak ve středních letech jsem taky, ale snažím se překvapit i mladší
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pjanda:Pokud by ten předek byl z Visionu d,tak by to nebylo špatné.Jestli jste viděl ty odrážedla v kufru,tak podoba přídě FIII by měla být podle nich.
Bez bodů
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ta Octavka mi zezadu připomíná nějakého Mercedesa. Jen nevím jakého.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
A zepředu mořskou příšeru, která se právě vynořila někde u čínských břehů.
Já měl OII RS v podobě GTI DSG. Měl jsem to rád, ale čistě subjektivně, nemělo pro mě takovou duši jako "ereso"...jerry píše:vasco: OI RS bylo výborné auto, nemůžu si stěžovat ani na OII RS. Taky žádný vrzání či klepání. Motor jde výborně, dokonce oproti OI RS není turboefekt skoro znát. Za ty peníze dávám palec nahoru
Nemohu si odpustit avizo naseho dvojtestu Fabie Monte Carlo s nejsilnejsimi verzemi motoru 1,2 TSI a 1,6 TDI Kdyz si clovek odmysli tu ohromnou show, co to auto ne zcela adekvatne svemu vzhledu dela, neni to uplne spatna volba... Vice na:
http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... kony-mene/
Kdyby k tomu nekdo mel dalsi postrehy, ring je zde volny
http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... kony-mene/
Kdyby k tomu nekdo mel dalsi postrehy, ring je zde volny
Skanz3n
Skanz3n