Tohle by bylo fakt zajímavý sledovat jak by to dopadlo, kdyby se děda bránilDoufám, že za tu drzost, že si dovolil přežít nehodu díky absenci pásu, od vyšetřujících poslušníků dostal pořádnou pokutu a zavřeli ho, až zcigánil.
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Policejní kontroly a měření
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Pokud by nesouhlasil, tak nedostal a rozhodovalo by se to dálNijak. Dostal by pokutu stejně.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já už na konci jsem….
Reálně ale opět řešíš hovno, jelikož řidič by dostal pokutu za nepřizpůsobení rychlosti stavu a povaze vozovky.
Reálně ale opět řešíš hovno, jelikož řidič by dostal pokutu za nepřizpůsobení rychlosti stavu a povaze vozovky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Nechceš si poposednout? Bavíme se tu o doznání k nepřipoutání, který mu zachránilo život, ne o vině nehody
Chápeš to?
vždyť já vim, ale představa dědouška, které byl praktické celek svůj život širší než vyšší, katapultovaného z Transita jak z F35 mi prostě přijde strašně humorná, tak sem se chtěl podělit
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Když si koupím single cab pickup, tak aby měl 2m korbu, a nechám si tam dodělat takový to zakrytí korby, budu muset mít tachograf?Stepan píše: ↑ned 24 lis 18:36 https://www.portalridice.cz/clanek/tachograf-do-dodavky
Hele, takže když budu chtít proacem na SK, tak budu muset mít tachograf?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já si mám poposednout? Bavíme se o přiznání k nepoužití bezpečnostních pásů a tys do toho začal halucinovat postih a jak by to dopadlo. Vzpamatuj seTruck Daškam píše: ↑včera, 15:48 Nechceš si poposednout? Bavíme se tu o doznání k nepřipoutání, který mu zachránilo život, ne o vině nehody
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V TP budeš mít nákladní vozidlo, tak pokud s tím budeš provozovat dopravu, tak nejspíš ano, ale jestli to bude u pickupu někdo hlídat, netušímStepan píše: ↑včera, 17:15Když si koupím single cab pickup, tak aby měl 2m korbu, a nechám si tam dodělat takový to zakrytí korby, budu muset mít tachograf?Stepan píše: ↑ned 24 lis 18:36 https://www.portalridice.cz/clanek/tachograf-do-dodavky
Hele, takže když budu chtít proacem na SK, tak budu muset mít tachograf?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3