Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
GeneHawkins
Letec

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od GeneHawkins »

Truck Daškam píše: sob 30 lis 14:22 Bejvalej kolega skoro před 15lety měl bratra - vysekali se spolu v autě. Jeho bratr připoutaný, on nepřipoutaný. Bratr zemřel
Ano, můžem vést spekulace o tom, že to byla blbá rána, smůla, asi měl špatnou karmu.. Ale stalo se. Hádej - už se taky nepoutá.

Bratr bejvalky ožralej omotal auto o strom. Z místa řidiče odlít a krom otřesu mozku v pohodě. Na místě řidiče byl dub. Já vím, ožralý mívaj štěstí... Ale dub je asi dub

Video pěkný - a já v 50 boural (jel jsem 80, moc času na brždění nebyo). A hele, jsem tu :-)
Já myslím, že ses diskvalifikoval ze seriozní diskuze. Že jsi idiot, jsem věděl. Že až tak velký, to překvapilo i mě...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Problém byl v tom lepení se na kufr. To fakt nemám rád. Zejména ne v těchto rychlostech.
Btw: spím klidné. Udělal jsem v životě daleko horší věci ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Já myslím, že ses diskvalifikoval ze seriozní diskuze. Že jsi idiot, jsem věděl. Že až tak velký, to překvapilo i mě...
Neboj se, znám i opačné případy - připoutaná a vožralá vylétla za silnice, zachránil ji e-call. Nebejt pásu nebo e-callu, tak tu není.
A třeba v Praze máme pomníček velitele, co zůstal pod převráceným autem... A asi to samé asi před rokem v Kolíně. Obojí by pás vyřešil
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Každá mince má 2 strany. Jedna z nich je tady ale statisticky úplně jinde.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Každá mince má 2 strany. Jedna z nich je tady ale statisticky úplně jinde.
Ale Bobe, to já přece vůbec nepopírám. Jen ale připomínám, že nikdo (ani statistika, ani zákon) mi nezaručí, jakej typ rány a nehody potkám případně mě.
Statisticky je letecká přeprava nejbezpečnější - řekni to těm 400 pozůstalejm.
V autě jezdím z 90% sám, takže se nedá ani mluvit o tom, že ohrožuju spolujezdce.

A mám pocit, že jak fetka sestřelila na D1 u Chodova PČR a zůstal tam příslušník, tak že nebyl připoutanej.
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Na mém tvrzení, že nepoutá se jenom idiot, se nemění nic.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Na mém tvrzení, že nepoutá se jenom idiot, se nemění nic.
Na mém tvrzení že je mi to u prdele, at si každej dělá co chce se taky nic nemění.

To je to samý, jako helma na kole.. Je mi to buřt, každýho volba.
Chápeš to?
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Co by dělali chudáci výrobci pásů, kdyby si to přes profesionálníma korupčníkama aka lobbistama zkorumpované byrokradské loutky neprosadili do zákonů, víte jak by těm ubožáčkům klesly zisky?

Pásy musí být vždy zapnuté, tak je to správné soudruzi, tak to má být, bo to říká popsaný list papíru nevhodný ani k vytření prdele.

Stará dobrá klasika - když dojdou (nebo chybí) argumenty, které navíc dneska zajistí za každého správného yntelygenta ej áj, vytáhnou se z kloaky ptakopyska jakési legendární stůdyje a statystyky, které zpravidla nikdo nikdy neviděl, a samozřejmě ani slovo o tom, kdo, komu a jakým způsobem je zadával a platil.
Neboli věřím jen těm statistikám, které jsem si sám zfalšoval.

I kdyby měl člověk po bouračce zaživa shořet kvůli zaseklému pásu, hlavně že splnil aktuálně platnou (pro plebs) zákonnou povinnost.
To ví každý malý progresivní soudruh.

Ještě k tomu tesličkářovi, který měl to "štěstí", že se lepil řB na prdel ve dvoukilu - zajímavá výjimka z pravidla "karma je zdarma". :p
Aspoň je na cestách na chvíli o jednoho nebezpečného adrenalinového feťáka méně, navíc v tomto případě ještě hloupého, protože v riskovat bez ochrany ve vysokých rychlostech v dnešní době, kdy za každým slivoněm číhají poslušníci ze Silniční Tajné Bezpečnosti, je nanejvýš vylízaně lopatistické. =p~
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Truck Daškam
Letec

Tak to nejsou jen pásy, to je všechno... Pila vs. protiřezové kalhoty, flexa vs. brejle...

A na druhou stránku mi přijde úsměvně lobovat za pásy a druhé označovat za idioty a druhým dechem se chlubit jízdou 190km/h, kdy už ten pás bude úplně k ničemu - utržená aorta (nebo jakýkoliv orgán) je smrtelná, to mu potvrdí i ten jeho kamarád neurochirurg. Pás sice zastaví tělo, ale vnitřní orgány letí dál

Takže Bob jede 190 a má pásy, já pásy nemám a neletím 190... Vesmír je vyrovnanej... Tak vo co de - každej máme svoje
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jasná. V F1 bourají ve 300kmh do pevné bariéry a žádné utrhané aorty. To je tak, když se točvolant od mixu vyjadřuje k něčemu, o čem se mu ani vlhký sen nezdál.
A mohu tě uklidnit - přes150 tacho jezdím “onde in a blue moon”. Což je tedy asi výrazně méně častěji, než se ty nepoutáš :D Kdybys nad tou sračkou, co tady produkuješ, alespoň přemýšlel. Ale kde nic není…

LB: že pasy mají výrazněji vyšší zásluhu na záchraně život, než na jeho konci, ti potvrdí každý lékař z RZty, urgentu nebo hasič.
Není potřeba se o tom bavit. Takovouhle věc popírá opravdu jenom bezmozek.
Btw: ty statistiky jsou v tomhle případě velmi důvěryhodné, protože je nesestavují žádní ti tvoji byrokratové, ale od lékařů a policistů na místě nehody. Tem je ve finále u prdele, jestli ten, co ho skládají dohromady, pás měl nebo ne. Oni to jenom napíšou do záznamu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět