Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od Truck Daškam »

Zkusím to jinak..
Nějaký relevantní důvod proč zbytečně svítit do protisměru nebo proč neotočit tím zkurveným kolečkem máme?
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A ke nějaký důvod, proč se v autě nepoutáš?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

To je snad irelevantní - mého nepřipoutání si nijak nevšimne 99% řidičů a 100% řidičů to nijak nemůže bejt obtěžující
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

99% procent řidičů si nevšimne ani to, o čem jsi psal... Stojí takhle pořád a nikdy mi to nepřišlo jako téma.
Tvého nepřipoutání si všimne lékař, případně zdravotní pojiˇ3ťovna, pokud dojde k nehodě. A pokud nemáš známé jenom podobně chytré točvolanty na stavbě, tak se zeptej nějakého lékaře (nejlépe z urgentu nebo RZS), jak to je mňam.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

V pripade nehody si to vsimnu vsetci ucastnici... Ci uz si vinnik alebo nie, stale je v tvojom zaujme aby sa nikomu nic nestalo a ked uz, aby tie zranenia boli co najlahsie.

Trebars niekomu nedas prednost... To ci pri tej nehode narazi hlavou do skla je rozdiel medzi tym ci domov dojdes s vodicakom alebo bez :)
Truck Daškam
Letec

Tvého nepřipoutání si všimne lékař, případně zdravotní pojiˇ3ťovna, pokud dojde k nehodě
Až se to stane - prosím. Doufám ale že si toho i všimnou, když budu smolař a pás mi nepomůže a dorazí mě.

Boural jsem nějak zásadně 2x (nedostal jsem přednost, smyk a čelně do stráně) a v mém okolí jsem měl X nehod - všechno bez pásů a až na oděrky bez zranění. A nebavím se o tukancích, ale auta téměř do totálky nebo přes střechu. Čímž neříkám že je pás na hovno, ale bezpodmínečná věc to taky není.
Ono riziko fatální nehody není nijak velké (kecy v TV jak jsou silnice nebezpečný neposlouchám). Připoutám se když dělám kraviny a jedu pilu, to jo - i když trefím strom v kile, pásy jsou už celkem fuk a zůstanu tam tak či tak

A proč proč proč... Protože je to v první řadě moje věc, je mi to nepříjemný - asi je to o zvyku (no, určitě), ale sere mi jak mě pás zastaví, když se chci naklonit abych viděl do křižovatky.

Zvyk jsem si na to zejména v době rozvozu, kdy člověk za cca 8h práce 50x vystupuje - což je nepoutání skoro běžný.. Takový to jak maj pořád zapnutý pás a jen prolezou horní částí a vypadaj tak připoutaně - já nevím teda, ale to mi přijde ještě horší, než to nemít vůbec

Chápeš to?
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Jak Tatrovák zkušeně mazal pryč :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

V raném mládí jsem převrátil 120 několikrát kolem osy ze svahu. Bylo nás v tom 5 a nikdo nebyl připoutaný. Nikomu se nic až na pár modřin nestalo. Od té doby se připoutávám, štěstí už jsem si vybral ;)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Truck Daškam
Letec

Tak v novejch autech jet bez pásů je problém spíš kvůli bagům, než kvůli jakkékoliv ráně :-D Jako představa že v pěti lidech otočíš moderní auto a vylítaj pytle... To není nic moc
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

nepoutá se jenom idiot...což nijak zásadně nemění můj názor na tebe.

Ale nepředpokládám, že tohle nějaký točvolant pochopí :-?
Osobně bych vám na místě neposkytoval první pomoc, jelikož je evidentní, že chcete umřít a když už tedy lékař musí, tak hezky pak pojišťovna fakturku na komplet péči.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět