Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Policejní kontroly a měření
Zkusím to jinak..
Nějaký relevantní důvod proč zbytečně svítit do protisměru nebo proč neotočit tím zkurveným kolečkem máme?
Nějaký relevantní důvod proč zbytečně svítit do protisměru nebo proč neotočit tím zkurveným kolečkem máme?
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A ke nějaký důvod, proč se v autě nepoutáš?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
To je snad irelevantní - mého nepřipoutání si nijak nevšimne 99% řidičů a 100% řidičů to nijak nemůže bejt obtěžující
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
99% procent řidičů si nevšimne ani to, o čem jsi psal... Stojí takhle pořád a nikdy mi to nepřišlo jako téma.
Tvého nepřipoutání si všimne lékař, případně zdravotní pojiˇ3ťovna, pokud dojde k nehodě. A pokud nemáš známé jenom podobně chytré točvolanty na stavbě, tak se zeptej nějakého lékaře (nejlépe z urgentu nebo RZS), jak to je mňam.
Tvého nepřipoutání si všimne lékař, případně zdravotní pojiˇ3ťovna, pokud dojde k nehodě. A pokud nemáš známé jenom podobně chytré točvolanty na stavbě, tak se zeptej nějakého lékaře (nejlépe z urgentu nebo RZS), jak to je mňam.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V pripade nehody si to vsimnu vsetci ucastnici... Ci uz si vinnik alebo nie, stale je v tvojom zaujme aby sa nikomu nic nestalo a ked uz, aby tie zranenia boli co najlahsie.
Trebars niekomu nedas prednost... To ci pri tej nehode narazi hlavou do skla je rozdiel medzi tym ci domov dojdes s vodicakom alebo bez
Trebars niekomu nedas prednost... To ci pri tej nehode narazi hlavou do skla je rozdiel medzi tym ci domov dojdes s vodicakom alebo bez
- Truck Daškam
- Letec
Až se to stane - prosím. Doufám ale že si toho i všimnou, když budu smolař a pás mi nepomůže a dorazí mě.Tvého nepřipoutání si všimne lékař, případně zdravotní pojiˇ3ťovna, pokud dojde k nehodě
Boural jsem nějak zásadně 2x (nedostal jsem přednost, smyk a čelně do stráně) a v mém okolí jsem měl X nehod - všechno bez pásů a až na oděrky bez zranění. A nebavím se o tukancích, ale auta téměř do totálky nebo přes střechu. Čímž neříkám že je pás na hovno, ale bezpodmínečná věc to taky není.
Ono riziko fatální nehody není nijak velké (kecy v TV jak jsou silnice nebezpečný neposlouchám). Připoutám se když dělám kraviny a jedu pilu, to jo - i když trefím strom v kile, pásy jsou už celkem fuk a zůstanu tam tak či tak
A proč proč proč... Protože je to v první řadě moje věc, je mi to nepříjemný - asi je to o zvyku (no, určitě), ale sere mi jak mě pás zastaví, když se chci naklonit abych viděl do křižovatky.
Zvyk jsem si na to zejména v době rozvozu, kdy člověk za cca 8h práce 50x vystupuje - což je nepoutání skoro běžný.. Takový to jak maj pořád zapnutý pás a jen prolezou horní částí a vypadaj tak připoutaně - já nevím teda, ale to mi přijde ještě horší, než to nemít vůbec
Chápeš to?
Jak Tatrovák zkušeně mazal pryč
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
V raném mládí jsem převrátil 120 několikrát kolem osy ze svahu. Bylo nás v tom 5 a nikdo nebyl připoutaný. Nikomu se nic až na pár modřin nestalo. Od té doby se připoutávám, štěstí už jsem si vybral
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Truck Daškam
- Letec
Tak v novejch autech jet bez pásů je problém spíš kvůli bagům, než kvůli jakkékoliv ráně Jako představa že v pěti lidech otočíš moderní auto a vylítaj pytle... To není nic moc
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nepoutá se jenom idiot...což nijak zásadně nemění můj názor na tebe.
Ale nepředpokládám, že tohle nějaký točvolant pochopí
Osobně bych vám na místě neposkytoval první pomoc, jelikož je evidentní, že chcete umřít a když už tedy lékař musí, tak hezky pak pojišťovna fakturku na komplet péči.
Ale nepředpokládám, že tohle nějaký točvolant pochopí
Osobně bych vám na místě neposkytoval první pomoc, jelikož je evidentní, že chcete umřít a když už tedy lékař musí, tak hezky pak pojišťovna fakturku na komplet péči.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time