BMW Divize
Re: BMW Divize
Muzes me vzit a ja Ti do toho budu celou cestu budu mluvit - bud me zabijes, nebo se naucis ridit jako buh
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
smrdí to až sem...pjanda píše:Muzes me vzit a ja Ti do toho budu celou cestu budu mluvit - bud me zabijes, nebo se naucis ridit jako buh
Slow and serious
To jste si to vysvetlil po svem, ja mluvim o Richardove nevyuzitem potencialu, v mem pripade maximalne o schopnosti motivovat
Skanz3n
Skanz3n
vypadá to, že tyhle wokna už budou chtít restart
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Kopp: Kdybys věděl o čem je řeč, mluvil bys jinak
acer.t: Hele ale rádio máš v cajku
škoda, že to na radio nejezdí
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
tady si člověk šťouchne, protože ho už potřetí nakrknul návrh jedné strany katalogu a hned dostane sprda od věřících
o tom, že oni jezdi dobře jsem tak nějak přesvědčen, pár instruktážních videí, i těch nepřiznaných, mě v tom utvrdilo. Nicméně pravá nebo levá samochvála se tam dala vytušit
o tom, že oni jezdi dobře jsem tak nějak přesvědčen, pár instruktážních videí, i těch nepřiznaných, mě v tom utvrdilo. Nicméně pravá nebo levá samochvála se tam dala vytušit
Slow and serious
Tak jeste jinak S Richardem uz jsme na GG nejaky ten cas ucenim stravili, tak to berte jako soukromou vyzvu k pokracovani, ne jako exhibici Nejake mineni o sobe mam, ale placat sam sebe po ramenou zase nepotrebuji
Skanz3n
Skanz3n
Super Pavle, takhle zajimava nabidka se neodmita.