Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Policejní kontroly a měření
No myšleno v kontextu s rovinkou která je mezi kruháčema - plnej a rychle se mi pověsit na nárazník. Jelikož jsem já sám jel svižně, oni museli o dost víc
Ale je sranda, jak je starší auta dráždí. Přitom když známej dělal v restauraci, chlastali a pak řídili hlavně ti v dražších autech. Jeden můj známej to samý - má Q8 v nějakým to RS (nevím, jak to Audi značí a je mi to fuk), a ten s tím taky nemá problém
Ale je sranda, jak je starší auta dráždí. Přitom když známej dělal v restauraci, chlastali a pak řídili hlavně ti v dražších autech. Jeden můj známej to samý - má Q8 v nějakým to RS (nevím, jak to Audi značí a je mi to fuk), a ten s tím taky nemá problém
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
opět velmi podivný úhle měření... To ve správním nemohou ustát ani omylem. To je v těžkém rozporu s manuálem.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-aud ... .seznam.cz
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jo, to mi dycky přišlo komický.Truck Daškam píše: ↑dnes, 17:39 Ale je sranda, jak je starší auta dráždí. Přitom když známej dělal v restauraci, chlastali a pak řídili hlavně ti v dražších autech. Jeden můj známej to samý - má Q8 v nějakým to RS (nevím, jak to Audi značí a je mi to fuk), a ten s tím taky nemá problém
Tak do 20 jsem blbnul a riskoval a poté plynule přešel na teorii, že vožralý jezdí jen socky, co nemají na taxíka. Nebo blízko žijící potomky, určené k šikaně. Ahoj tati
Zrovinka minulý týden ve středu jsem viděl, jak dva velmi solidně vyhlížející pány, jak po minimálně třech škopcích lezou jeden do W223 a druhej do XJčka. Auta mimokrajských SPZtek. Jsem si říkal, ty vole proč
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Takže měření v rozporu s manuálem, ve správním to neustojí, ale pán bude celou dobu chodit pěšky. Takže je to vlastně úplně jedno, flastr je pořád, ve srovnání s nohama v čistírně, symbolickej problém.řidičBOB píše: ↑dnes, 21:01 opět velmi podivný úhle měření... To ve správním nemohou ustát ani omylem. To je v těžkém rozporu s manuálem.
Na tohle téma už jsme diskusi vedli
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já tam vidím dokonce více pochybení vůči manuálu...
Ano, namístě zadržen ŘP a zákaz další jízdy
Kdo to ve finále zaplatí, je otázka. Kdyby systém fungoval normálně, tak si to zaplatí ten, kdo o tom rozhodl a příště si dá pozor.
Ano, namístě zadržen ŘP a zákaz další jízdy
Kdo to ve finále zaplatí, je otázka. Kdyby systém fungoval normálně, tak si to zaplatí ten, kdo o tom rozhodl a příště si dá pozor.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Já nevím, možná mě to trochu i začíná srát Jako jak je tma a potkám péjáky, většinou za mnou jedou
Chápeš to?
Jezdím si svůj standard a jakmile se mě nějaké auto drží, nebo mě dojíždí, zvolňuju a nechám se předjet (hlavně ve tmě), většinou jsem za kokota, ale párkrát se vyplatilo. Nerad bych se honil s bengama, tyhle story už mám taky za sebou
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Je pravda ze ked som kym som jazdil na 15 rocnej dacii v 3 odtienoch cervenej tak ma zastavili snad zakazdym Vzdy doklady a fukat. Na novsich autach ani raz(okrem jednej uspesnej meracky v obci).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mě stavěli snad 2x v životě - jednou namátková silniční kontrola na Smíchově a jednou na udání, kdy mne frajer nahlásil na 158, ale po shlédnutí kamerového záznamu, se dostal do problému on.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time