Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Ale já toho Röhrla uvedl úmyslně jako protiklad k určitému tvrzení. Netvrdím, že tak jezdí všichni. Ale zase nelze říci, že starší lidi jsou špatní šoféři bez reflexů. Možná by nám to ten 70-letej dědek všem natřel.
A k těm nepředpisovým rychlostem. Na tohle forum jsem před lety přišel na pozvání pjandy, abych si tu pokecal s fandy rychlé jízdy. Někdy holt se lidé podobného ražení neudrží a jedou rychleji než se smí. Ale rozhodně se nebudu pohoršovat a moralizovat, ať hodí kamenem, kdo je bez viny.
A k těm nepředpisovým rychlostem. Na tohle forum jsem před lety přišel na pozvání pjandy, abych si tu pokecal s fandy rychlé jízdy. Někdy holt se lidé podobného ražení neudrží a jedou rychleji než se smí. Ale rozhodně se nebudu pohoršovat a moralizovat, ať hodí kamenem, kdo je bez viny.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stejně tak to může být řidič na hovno. Úplně stejně.
Jak jsem již psal, nejsem proti rychlé jízdě. Nicméně vše má mantinely.
A tvrzení, že 180 na okresce je bezpečné, prostě není pravda Já si to na rozdíl od mnoha řidičů uvědomuji.
Jak jsem již psal, nejsem proti rychlé jízdě. Nicméně vše má mantinely.
A tvrzení, že 180 na okresce je bezpečné, prostě není pravda Já si to na rozdíl od mnoha řidičů uvědomuji.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já bych jako hlavní negativum 70.letého piráta uvedl, že nečumí okolo sebe a nezaznamenal měřící auto.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jaká je šance, že bude mít v 70 lepší reflexy než mladší člověk? Asi jako by uměl dát čísla do sportky. Jeden z tisíce?
Kdybys jerry četl pořádně, nepsal jsem o tom, jestli je dobrý nebo špatný řidič, jen o reflexech. A ano, možná vyhrál genetickou loterii a má je pořád dobre, pravděpodobnost jde však výrazně proti němu. Obhajovat to neumim, takového člověka na silnici potkat nechci, i kdyby jezdil jako bůh.
Kdybys jerry četl pořádně, nepsal jsem o tom, jestli je dobrý nebo špatný řidič, jen o reflexech. A ano, možná vyhrál genetickou loterii a má je pořád dobre, pravděpodobnost jde však výrazně proti němu. Obhajovat to neumim, takového člověka na silnici potkat nechci, i kdyby jezdil jako bůh.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
V konecnom dosledku na tom az tak nezalezi
Pri 180 na okreske je aj tak najslabsim clankom okolita premavka a nie vodic mustangu.
Pri 180 na okreske je aj tak najslabsim clankom okolita premavka a nie vodic mustangu.
- Truck Daškam
- Letec
No právě, ani malá šance to sám ovlivnit a mít to v ruce - a proto jet 180 je totální hovadinaPri 180 na okreske je aj tak najslabsim clankom okolita premavka a nie vodic mustangu.
Chápeš to?
Jsou okresky a okresky. Na některých je i povolených 90 moc, ale jsou i takové, které by snesly v pohodě přes 200. Takže je to případ od případu, jak silnice, tak řidič, tak auto. Bývaly doby, kdy přizpůsobení se stavu vozovky a situaci bylo na řidiči. Jak to jednou komentoval zmiňovaný pjanda, byly to časy, kdy muži byli zoodpovědní za své činy. Rozhodně bych ale nečekal na foru automobilových fandů paušální odsouzení bez znalosti konkrétní situace ala diskuze na novinkách.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Truck Daškam
- Letec
Kdybys nenapsal tuhle kolosální píčovinu, byl bych relativně souhlasil - na takovou rychlost máme rozhled sotva na dálnici. A ani dálnice není závodní okruh, kde nic nehrozí - tam se to dá aspon tolerovat v tom kontextu, že když nikde nikdo nebude, tak dotyčný ohrozí maximálně sebe. Okolo okrsek se hejbou lidi, zvířata, někdo tam může vjíždět atdale jsou i takové, které by snesly v pohodě přes 200
Chápeš to?
Na to mohu jedině opakovat není okreska jako okreska. Sám jich znám několik, co snesou hodně. Nebudu psát kde, nechám si to pro sebe z důvodů jistě jasných.