Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od Truck Daškam »

Zajímavé, že jinde ve světě to pochopili a TK prostě nemaj.. Ale my jsme prostě ve všem jiní.
Nulová tolerance alkoholu, špatně okopírované a nepochopené kruháče, blikající zelená, nesmět předjet traktor na plné.... Jasně, všude je něco co je postavený na hlavu, jen u nás je toho nějak moc
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Demagogie, sračky.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

petr_riha píše: stř 13 lis 09:38 GH: já teda nevím, mě rychlá jízda obecně nevadí... ale upřímně, jaké reflexy bude mít dědek v 70?
A co třeba dokonce v 77 letech....ale upřímně, vyprášil by jsi Röhrlovi kožich? https://www.youtube.com/watch?v=GJYOJszgpwk
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To je ale srovnání úplně mimo.
Ten člověk celý život nedělal nic jiného.
Tebe bych čekal na fundovanější argumenty, než takovou plytkou demagogii.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

řidičBOB píše: pát 15 lis 20:01 Pravdu nemáš ani v tom, že technický stav u cizinců nikdo nezjišťuje. Zjišťuje - nemusí sice na STK u nás, ale pokud je ten stav evidentně špatný, silniční kontrola je nemine.
Jo, ale na to, za co mi teď vyrazili auto z technický, by fízl v životě nepřišel. Protože jsme to nenašli ani my, když jsme to auto připravovali. Na jámě a "umíme to". Tzn. vidíš líp a víš kam koukat daleko líp než nějakej heclej Simír u krajnice.
A vzhled k tomu, že od minulý technický to auto ujelo 100kkm+ a ani šofér si toho nevšiml, tak to žádná trága bejt nemohla.

Proč já mám jít teď vysázet vyšší desítky tisíc, ale kabotážník Moldavec má mít v píči? Já jsem rozhodně pro, utahujte šrouby co to dá. My už jsme tak velký, že "likvidace malých" se nás v prvních pár vlnách nebude týkat. Ale utahujte je všem.
Truck Daškam píše: pát 15 lis 18:45 Já když byl VŽDY na TK, praxe byla taková: Pojd sem, hele... Tohle udělej, tohle je špatně a pro tohle bych tě mohl vyrazit. Tady to máš, dej si to dohromady a vypadni.
Já si to pak nějak dal dohromady... A příště se našlo třeba zase něco jinýho.
Tak tohle pomalu končí. V návaznosti na situaci výše jsem se vztekal jak malý děcko a vím kam mám volat. A že mi za takovouhle píčovinu nedali ani 30 dní a poslali mi to na odtah, to mě opravdu nasralo.
Nemůžeme pro Vás vole nic, ministerstvo po nás dupe, už 2x nám stáli před bránou a vraceli nám to.
https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi ... tomoto_fdv

Von si totiž ten tiskovej mluvčí asi myslí, že každej má doma půl mega na novou Dacii ve strožoku a dubiosní popelnicí těch svých 8kkm ročně do Kolbenky jezdí proto, protože ho to asi baví.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Stepan píše: sob 16 lis 16:35 [
https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi ... tomoto_fdv

Von si totiž ten tiskovej mluvčí asi myslí, že každej má doma půl mega na novou Dacii ve strožoku a dubiosní popelnicí těch svých 8kkm ročně do Kolbenky jezdí proto, protože ho to asi baví.
To je fakt, nicméně, někteří jezdí smradlavou popelnicí, zcela systémově a nejsou ochotni to změnit, i když by na to měli.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řidičBOB píše: sob 16 lis 11:55 To je ale srovnání úplně mimo.
Ten člověk celý život nedělal nic jiného.
Tebe bych čekal na fundovanější argumenty, než takovou plytkou demagogii.
Úmyslně jsem to uvedl, aby vyniklo tvrzení, že v 70 nelze mít dobré reflexy.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Ještě k tomu penzistovi v mustangu. Přestupek udělal, byl chycen, bude potretán, ale dělat z toho nevím co? Zeťáka chytli na prázdné dálnici v neděli dopoledne 186 km/h. OK, přestupek a trest, ale to zdůvodnění mě rozesmálo. Psali to, jako by spáchal příšerný zločin.
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

M.Z. píše: sob 16 lis 17:45 To je fakt, nicméně, někteří jezdí smradlavou popelnicí, zcela systémově a nejsou ochotni to změnit, i když by na to měli.
Jak to má na okně NoSmoke=NoFun, zlomil bych mu i občanku :D
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jerry: a kolik takových Walterů jezdi? (Ano, myslí si to o sobě každý, ale ve skutečnosti nezvládají ani vyjet z parkoviště)
Argument “na prázdné” silnici, mne vždy rozesměje. To je jako Will Smith? Sám na světě? Není. Za pár sekund někoho dojede. A zmírní pak na předpisových 130? Ne.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět