Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Policejní kontroly a měření
Zajímavé, že jinde ve světě to pochopili a TK prostě nemaj.. Ale my jsme prostě ve všem jiní.
Nulová tolerance alkoholu, špatně okopírované a nepochopené kruháče, blikající zelená, nesmět předjet traktor na plné.... Jasně, všude je něco co je postavený na hlavu, jen u nás je toho nějak moc
Nulová tolerance alkoholu, špatně okopírované a nepochopené kruháče, blikající zelená, nesmět předjet traktor na plné.... Jasně, všude je něco co je postavený na hlavu, jen u nás je toho nějak moc
Chápeš to?
A co třeba dokonce v 77 letech....ale upřímně, vyprášil by jsi Röhrlovi kožich? https://www.youtube.com/watch?v=GJYOJszgpwk
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je ale srovnání úplně mimo.
Ten člověk celý život nedělal nic jiného.
Tebe bych čekal na fundovanější argumenty, než takovou plytkou demagogii.
Ten člověk celý život nedělal nic jiného.
Tebe bych čekal na fundovanější argumenty, než takovou plytkou demagogii.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jo, ale na to, za co mi teď vyrazili auto z technický, by fízl v životě nepřišel. Protože jsme to nenašli ani my, když jsme to auto připravovali. Na jámě a "umíme to". Tzn. vidíš líp a víš kam koukat daleko líp než nějakej heclej Simír u krajnice.
A vzhled k tomu, že od minulý technický to auto ujelo 100kkm+ a ani šofér si toho nevšiml, tak to žádná trága bejt nemohla.
Proč já mám jít teď vysázet vyšší desítky tisíc, ale kabotážník Moldavec má mít v píči? Já jsem rozhodně pro, utahujte šrouby co to dá. My už jsme tak velký, že "likvidace malých" se nás v prvních pár vlnách nebude týkat. Ale utahujte je všem.
Tak tohle pomalu končí. V návaznosti na situaci výše jsem se vztekal jak malý děcko a vím kam mám volat. A že mi za takovouhle píčovinu nedali ani 30 dní a poslali mi to na odtah, to mě opravdu nasralo.Truck Daškam píše: ↑pát 15 lis 18:45 Já když byl VŽDY na TK, praxe byla taková: Pojd sem, hele... Tohle udělej, tohle je špatně a pro tohle bych tě mohl vyrazit. Tady to máš, dej si to dohromady a vypadni.
Já si to pak nějak dal dohromady... A příště se našlo třeba zase něco jinýho.
https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi ... tomoto_fdvNemůžeme pro Vás vole nic, ministerstvo po nás dupe, už 2x nám stáli před bránou a vraceli nám to.
Von si totiž ten tiskovej mluvčí asi myslí, že každej má doma půl mega na novou Dacii ve strožoku a dubiosní popelnicí těch svých 8kkm ročně do Kolbenky jezdí proto, protože ho to asi baví.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
To je fakt, nicméně, někteří jezdí smradlavou popelnicí, zcela systémově a nejsou ochotni to změnit, i když by na to měli.Stepan píše: ↑sob 16 lis 16:35 [
https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi ... tomoto_fdv
Von si totiž ten tiskovej mluvčí asi myslí, že každej má doma půl mega na novou Dacii ve strožoku a dubiosní popelnicí těch svých 8kkm ročně do Kolbenky jezdí proto, protože ho to asi baví.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Úmyslně jsem to uvedl, aby vyniklo tvrzení, že v 70 nelze mít dobré reflexy.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ještě k tomu penzistovi v mustangu. Přestupek udělal, byl chycen, bude potretán, ale dělat z toho nevím co? Zeťáka chytli na prázdné dálnici v neděli dopoledne 186 km/h. OK, přestupek a trest, ale to zdůvodnění mě rozesmálo. Psali to, jako by spáchal příšerný zločin.
Jak to má na okně NoSmoke=NoFun, zlomil bych mu i občanku
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jerry: a kolik takových Walterů jezdi? (Ano, myslí si to o sobě každý, ale ve skutečnosti nezvládají ani vyjet z parkoviště)
Argument “na prázdné” silnici, mne vždy rozesměje. To je jako Will Smith? Sám na světě? Není. Za pár sekund někoho dojede. A zmírní pak na předpisových 130? Ne.
Argument “na prázdné” silnici, mne vždy rozesměje. To je jako Will Smith? Sám na světě? Není. Za pár sekund někoho dojede. A zmírní pak na předpisových 130? Ne.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time