Lampárna (stěžovatelna)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Postrčit do křižovatky…tam už to řešit budou. Odtahem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řbob: jakože bych ho vzal jako tehdá Ace s pětikilem na lano a otáhl do křižovakty na hulváta? Na to jsem máslo.
Nicmíně ačkoliv stojí <5m hranice křižovatky, přestože stojí na V13, a přestože tvoří překážku bezpečnosti provozu, tak mám zkušenost že na odtah se vyserou.
Stejnou situaci jsem řešil před lety. Taky přes zaparkovaná auta nebylo vidět v křižovatce zda něco jede/nejde. Bylo to o to horší, že jsem měl zprava přednost. Řešeno s MP P12 a fuck off. Odtahovky tam nejezdí a o tom co je a není překážka si rozhoduje dotyčný MPík.
Nicmíně ačkoliv stojí <5m hranice křižovatky, přestože stojí na V13, a přestože tvoří překážku bezpečnosti provozu, tak mám zkušenost že na odtah se vyserou.
Stejnou situaci jsem řešil před lety. Taky přes zaparkovaná auta nebylo vidět v křižovatce zda něco jede/nejde. Bylo to o to horší, že jsem měl zprava přednost. Řešeno s MP P12 a fuck off. Odtahovky tam nejezdí a o tom co je a není překážka si rozhoduje dotyčný MPík.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska je to týden, co přestala fungovat sušička Samsung, stará něco málo přes rok. Rovněž je to týden, co jsme to přes web portál nahlásili na ofiko servis.
A dnes je to taky týden, co se vůbec nikdo neozval.
Jestli se neozvou do pátku, protestně sušičku zničím a koupím jinou značku.
SAMSUNG never more!
SAMSUNG never more!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V zeleném socíku bohužel neplatí náš zákazník náš pán.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jsem pro volnou ruku trhu. Samsung jako značka už mé koruny nikdy neuvidí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To není jen Samsung. Obecně jsou servisy takové techniky na vyližp.del.
LG OLEDka: v záruce se na obrazovce objevili pruhy. Reklamace: servis že technik přijede, ale že neumí říct kdy přesně. Jakože NĚKDY za 14 dní a neví v kolik.. jestli ráno nebo večer. A až poté co se n to podívá, tak PAK to mám já čapnout do ruky a dovést jim to na opravu. Řekl jsem jim, jestli si dělají prdel? Nasrali mě takovým způsobem, že jsem hodnocení jejich servisního přístupu poslal mrk. řediteli a v cc gen. řiditeli + PR + mediálnímu mluvčímu. A šlo to.. přijel a obrazovku vyměnil u mě doma.
Indukční deska Whirpool: nevíme, neznáme, nemáme.. je to stará sračka (3 roky), neotravujte (AP servis). Tady oprava neměla smysl, koupil jsem indukci od electroluxu a je lepší než původní dražší whirpoolka.
BTW líbila by se mi šedá sušička, ale Whirpool ji nikde nemá vystavenou (aspoň jsem nenašel). Tak jsem napsat na importera a tam mi odepsal nějaký slovenský mamlas (stylem, že jsem myslel, že to píše robot) radu, ať si obepíšu všechny prodejce elektrnoniky v cz. Odepsal jsem, že bych rád mluvil s někým kdo umí česky a ne nějakým BOTem. A že jako importer snad vědí, zda vůbec takovou sučičku do CZ importovali. Odpověď už česky, ale výsledek 0.
LG OLEDka: v záruce se na obrazovce objevili pruhy. Reklamace: servis že technik přijede, ale že neumí říct kdy přesně. Jakože NĚKDY za 14 dní a neví v kolik.. jestli ráno nebo večer. A až poté co se n to podívá, tak PAK to mám já čapnout do ruky a dovést jim to na opravu. Řekl jsem jim, jestli si dělají prdel? Nasrali mě takovým způsobem, že jsem hodnocení jejich servisního přístupu poslal mrk. řediteli a v cc gen. řiditeli + PR + mediálnímu mluvčímu. A šlo to.. přijel a obrazovku vyměnil u mě doma.
Indukční deska Whirpool: nevíme, neznáme, nemáme.. je to stará sračka (3 roky), neotravujte (AP servis). Tady oprava neměla smysl, koupil jsem indukci od electroluxu a je lepší než původní dražší whirpoolka.
BTW líbila by se mi šedá sušička, ale Whirpool ji nikde nemá vystavenou (aspoň jsem nenašel). Tak jsem napsat na importera a tam mi odepsal nějaký slovenský mamlas (stylem, že jsem myslel, že to píše robot) radu, ať si obepíšu všechny prodejce elektrnoniky v cz. Odepsal jsem, že bych rád mluvil s někým kdo umí česky a ne nějakým BOTem. A že jako importer snad vědí, zda vůbec takovou sučičku do CZ importovali. Odpověď už česky, ale výsledek 0.
Tak ono se na tom supportu není co divit... Lidi na pokraji minimálky, kteří jsou jinde nezaměstnatelní.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
ale nevybereš si ani u jiných značek, vesměs servisy zajišťují ičaři, mají toho nad hlavu a taky si z toho moc vrásky nedělají, takže takové lhůty jsou dnes normální, bohužel.řidičBOB píše: ↑stř 13 lis 08:45 Dneska je to týden, co přestala fungovat sušička Samsung, stará něco málo přes rok. Rovněž je to týden, co jsme to přes web portál nahlásili na ofiko servis.
SAMSUNG never more!
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jinak u BOBa vidím "chybu" v hlášení skrz web. Telefon, druhý den znovu, třetí den znovu (v autě, aby mi to nebralo čas).
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, tlf je automat. Pokec s živým operátorem není možný.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time