Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od řidičBOB »

tak bychom to asi uzavřeli: točvolant má vždycky pravdu. :))
Nebudeme rozebírat fakta o virtuálních fórech; faktu, že šance natrefit na řidiče, co najede ročně 2000km, je jako dát ve sportce 1. nebo skutečnost, že uprostřed a vlevo jezdí lidi z mnoha důvodů. Popravdě ten, že se bojí měnit pruhy, jsem také nikdy neslyšel. Ale slyšel jsem ten, který také s oblibou používáš - budu si jezdit jak chci já.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

No, lidi jsou schopný v případě jedoucí kolony ignorovat a poslat to i před blikající a houkající auto (typicky uhnou tomu prvnímu a pak je nenapadne že jich je víc).
Ne, nevěřím že řidičské tele by to dalo.

Koneckonců, tyhle doprovody bejvaj i sestříhaný, takže bůhví, co tam za problémy i bylo
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

A nenapadlo tě, že to je sestříhaný, protože je zbytečný to dávat celý? Že to jako ukázka toho, co PČR dělá, stačí? Asi ne, co?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Truck Daškam
Letec

A proč by ukazovali, jak třeba nebezpečně projela křižovatkou? Oni nejsou debilové, ví co je vhodný zveřejnit a co ne
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Jasně. A pokaždé udělají něco nebezpečného, že se vždy zveřejní jen krátký, cca minutový fragment.

Tohle není dashcam pro peníze, ale ukázka činnosti PČR.
Truck Daškam
Letec

Jasně. A pokaždé udělají něco nebezpečného, že se vždy zveřejní jen krátký, cca minutový fragment.
Já nevím jestli nechápeš psaný text nebo jsi idiot. Přečti si původní příspěvek - vůbec jsem se nebavil o tomto konkrétním videu, ptal jsem se všeobecně na přístup MP/PČR v podobných případech
Tohle není dashcam pro peníze, ale ukázka činnosti PČR.
Právě. Zdaleka se nepouští všechno a divácká atraktivita jde stranou.
Třeba to video cisterny HZS co jela na červenou a následně udělala losí (nebo sobí, ted nevím) test kvůli osobáku bylo uniklé a samo HZS by ho nezveřejnilo.
Já ted právě kompilaci na tohle téma chystám - a zdaleka tam nemůžu dát vše a ani tak nevím, jestli mi bude to video schváleno
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Měli by to dát celé, protože točvolant s mixem si je jistý, že cestou byly problémy. Prostě to tak je a hotovo.

Btw: v provozu nemáš co myslet, že jede něco a už nic nepojede. Máš koukat kolem sebe a do zrcátek. Asi i pologramotnému řidiči náklaďáku by mělo dojít, že to BMW nehoní policajty pod VRZ. Ale to je tím, že tihle experti jsou víc “myslitelé”, než mistři volantu.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

řidičBOB píše: úte 05 lis 11:09 Asi i pologramotnému řidiči náklaďáku by mělo dojít, že to BMW nehoní policajty pod VRZ.
=)) =))
Truck Daškam
Letec

Btw: v provozu nemáš co myslet, že jede něco a už nic nepojede
Čti, co píšu... Vůbec jsem nepsal o sobě, ale z pohledu jízdy pod majákem - jedná tak spousty lidí, kdy druhému (nebo i třetímu) vozu v koloně už do cesty strčí čumák nebo chtěj už zavírat průjezd. Mimochodem je to jedno z témat na školení, aby řidiči jezdící pod majákem si toho byly moc dobře vědomi
Existuje i video (neveřejné) z Nuslí, kde okolo tramvaje projelo družstvo zleva okolo tramvaje, chodec čumí na druhou stranu po mizejícím hasičském autě a udělá krok vpřed před jedoucí žebřík.
Mě to třeba takhle před auto vypálila paní z připojováku, a to jsem jel dokonce jako třetí auto.
Náznaky rozjezdu po puštění prvního auta v křižovatce ani nepočítám, ale na to už je člověk pak imunní a (většina) hned zase zastaví

Fakt si nedělám iluze, že neoznačený auto ochotně a bez problémů pouštěj
Chápeš to?
Předseda
Letec

Příspěvek od Předseda »

Já jel několikrát s policejním doprovodem, co nám razil cestu městem a bylo to bez problému. A to jsme jeli autobusem.
Odpovědět