Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Hoďte na něj síť!
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
volic fica v akci Fakta tpc
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Listopadovy update:
- separace superchargeru na prujezdne s privesem a normalni a podle toho planovani zastavek. Coz doufam ze pujde vypnout, protoze auto detekuje thule jako prives a prujezdni sch v cr nejsou
- zrychleni nabijeni v zime / vylepseni predehrevu
- automaticke odmlzeni skel pri nabijeni v zime (pri teplotach kolem 0 a vysoke vlhkosti auto generuje docela dost pary, ktera se pak nasaje a mlzi skla)
- hlidani auta/cyklisty v mrtvem uhlu pri vystupovani
- separace superchargeru na prujezdne s privesem a normalni a podle toho planovani zastavek. Coz doufam ze pujde vypnout, protoze auto detekuje thule jako prives a prujezdni sch v cr nejsou
- zrychleni nabijeni v zime / vylepseni predehrevu
- automaticke odmlzeni skel pri nabijeni v zime (pri teplotach kolem 0 a vysoke vlhkosti auto generuje docela dost pary, ktera se pak nasaje a mlzi skla)
- hlidani auta/cyklisty v mrtvem uhlu pri vystupovani
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
ten poslední bod, je obzvlášť super
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Kamarad, ke kterymu jezdim na pneuservis ma TM3 Performance:
https://youtu.be/DuXWe8cdn0s?si=Dm09ZTthoJsNAC-R
Dal jsem par ostrejsich kilometru nez mi prezul s prumerem 70kwh/100 a muzu potvrdit co se rika v testu, brzdy a gumy na okruh rozhodne nebudou. Pohama vyndat ty velky kryty z kol a lip to vypada aspon. Nicmene za 1.2m bez dph je to kopec zabavy
Dal jsem par ostrejsich kilometru nez mi prezul s prumerem 70kwh/100 a muzu potvrdit co se rika v testu, brzdy a gumy na okruh rozhodne nebudou. Pohama vyndat ty velky kryty z kol a lip to vypada aspon. Nicmene za 1.2m bez dph je to kopec zabavy
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
A4 ma elektronicky zamky? Myslim, ze tuhle fci ma zatim jen lexus u posledniho NX a RX...? (ze ti ty dvere proste neotevre kdyz tam neco jede)
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
test zajímavý, akorát mě trochu zaskočil noční test světel, zdály se mi z videa dost tragické, tam byla tma jak v pytli.honziss píše: ↑úte 05 lis 11:20 Kamarad, ke kterymu jezdim na pneuservis ma TM3 Performance:
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
IQ svetla z touarega to nejsou ani z poloviny, ale o level lepsi nez v supre nebo yarisu jsou. V matrix rezimu nesvitej nejak extra do dalky, ale docela maj celkem prijemny rozprostreni svetla. Matrix fce zase neni na urovni IQ, je to trosku pomalejsi ve zhasinani a opatrny nez nez to znova posle svetlo tam kde zmizelo. Ale zadna tragedie to neni, vozim je porad ON.M.Z. píše: ↑úte 05 lis 14:18test zajímavý, akorát mě trochu zaskočil noční test světel, zdály se mi z videa dost tragické, tam byla tma jak v pytli.honziss píše: ↑úte 05 lis 11:20 Kamarad, ke kterymu jezdim na pneuservis ma TM3 Performance:
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k