Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
jerry
Letec

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od jerry »

Máte někdo zkušenost s touhle opravou škrábanců? Na mě to dělá stejný dojem jako reklama na vodičku na růst vlasů.
https://officialnanosparkle.com/autocar ... gJ06_D_BwE
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

jerry píše: pon 14 říj 12:55 Máte někdo zkušenost s touhle opravou škrábanců? Na mě to dělá stejný dojem jako reklama na vodičku na růst vlasů.
https://officialnanosparkle.com/autocar ... gJ06_D_BwE
=)) =)) =))

Šikovný detailer co si pohlídá tloušťku clercoatu při práci a nebo lakovna, zázraky neexistují.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
PepaSFI
Pan Řidič

Příspěvek od PepaSFI »

dokonce ten šmudlátor narovnává promáčkliny, to nedokázal ani leštěnej prd Horsta Fuchse.
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Ty duchodci se snadno chytej
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

mattonecz píše: pon 14 říj 17:18 Ty duchodci se snadno chytej
Raději se zeptám, tvrdí nám, že žijeme v nejlepší možné době :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

GeneHawkins píše: sob 05 říj 21:38
Spectral píše: sob 05 říj 13:06 Automatické otevření myčky je jen polovičaté, ekonomické řešení. Jestli chceš špičkové sušení, kup si myčku se sušením Zeolit/Zeolith. Mám ji doma a je to neporovnatelné s čímkoliv jiným. Mám to přes 3 roky v Siemensu iQ700 a suší naprosto dokonale, přitom si nevypouštím vlhkost do bytu.
https://www.mall.cz/slovnik-pojmu/detai ... h%26reg%3B
Mám nejlevnější myčku, jakou jsem sehnal, a nádobí je suché. Jak moc sušší by ještě mohlo být?
Pokud ti to funguje ke tvé spokojenosti, tak jenom dobře. Ze zkušeností v rodině a u známých vím, že to rozhodně není samozřejmost a i modely zdaleka ne nejlevnější prostě suší špatně.
:ar!
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Asi jsou nedočkaví... =))
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Koupil jsem si Mivue C595W - je normální aby se kompletně vyplo sekundu po odpojení napájení?
https://www.mio.com/cs_cz/products/dash ... ivue-c595w
Záznamy se uloží korektně.

Předtím jsem zahodil Mivue 792 protože poslední záznam prostě neuložilo když se taky hned vypínalo, přičítal jsem to KO baterce.
C595W má mít místo 240 mAh baterky nějaký kondenzátor.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

Zajda: To zní jako naprosto standardní projev kamery s kondenzátorem. Pokud to stíhá korektně uložit záznam, tak je s největší pravděpodobností vše v pořádku.
:ar!
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Technická zvědavost - nemá někdo nějaké "logické a věrohodné technické" vysvětlení?
pavproch píše:Ty jo, mám neska jednu záhadu: Dyž sem ráno šlapal polemlesemloukou4 do prce, pípla mi SMS (mobil v kapse, nevytahoval sem ho, abych se podíval, kdo/co mi píše). Dyž sem následně došel do prce, vytáhnul mobil z kapsy, tak na displeji žádná SMS nebyla (a já už zapoměl, že to píplo, zpoměl sem si až fčíl = prohledávám mobil, ale poslední přijatá SMS je fčera, neska nic). Kura, kam/proč ta nešní ranní SMS zmizela?
A fčíl zas - mobil pípnul (s asi minutovým odstupem) 2x že přišla SMS - sem ho otevřel ale byla tam jen jedna (krátká) příchozí SMS, na kterou sem čekal. Kura, co to je ty "mizející sms"?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět