BMW Divize
Re: BMW Divize
Dobrý večer vespolek,
má někdo zkušenosti s trojkovou verzí, konkrétně 318i? Vybírám mezi tím a A4, obojí ročník 2021 nájezd pod 50k. Zajímají mě především jízdní vlastnosti a poruchovost. Rád bych s tím nějaký rok pojezdil a nechci to jen krmit.
Předem díky!
má někdo zkušenosti s trojkovou verzí, konkrétně 318i? Vybírám mezi tím a A4, obojí ročník 2021 nájezd pod 50k. Zajímají mě především jízdní vlastnosti a poruchovost. Rád bych s tím nějaký rok pojezdil a nechci to jen krmit.
Předem díky!
Bramborův2 N52 si na předposledních 1000km vzal "jen" 0.8l, fčíl sedm dolíval zase po 1000km a bylo to 1,2l CFS = takže (asi teda) pořád drží svůj "standard" litr na tisíc.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já měním olej po 30tkm. Dolívat 1l/1000km, tak jen měním filtry a na olej kašlu...
2.9T RWD
Nápad dobrý, ale.... za interval (15k) doliju 15 litrů, při servisu wolej měním a vyteče vždy černý jak boty. Budu proto měnit i dál.
No ten motor je hlavně v hajzlu...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Lachende Bestien
- Letec
Spotřebu voleje pomalu jak u dvoutaktu jsem tedy nezažil ani u nejvyjetější zplynované šáde.
Holt bééé em vééé je prostě jiný oddíl.
Holt bééé em vééé je prostě jiný oddíl.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
On tam bude hlavně problém mezi sedačkou a volantem...
Dík za uznání mých (nad)schopností..
Musím to tu znova naspat: Za to, že bramborův2 N52 žere wolej já nemůžu (a myslím si, že ani mmira ne, prostě některé N52 wolej žerou), dyž sem ho od mmiry dostal (ca 66tis km) tak žral litr na tisíc, fčíl (208tis km) žere stejně, furt litr na tisíc. Takže proto spokojenost (že se to nezhoršuje).
Musím to tu znova naspat: Za to, že bramborův2 N52 žere wolej já nemůžu (a myslím si, že ani mmira ne, prostě některé N52 wolej žerou), dyž sem ho od mmiry dostal (ca 66tis km) tak žral litr na tisíc, fčíl (208tis km) žere stejně, furt litr na tisíc. Takže proto spokojenost (že se to nezhoršuje).
Žádný motor tolik nežere pokud nemá problém, ale je pravda že dokud to nějak funguje, bude lepší do toho nehrabat než se obracet na stále stejný autorizák nebo spřátelené mechaniky Pata a Mata.
Nevím kolikrát jsi na tom musel řešit katy nebo nějaké lambdy, ale nápor spalin plnotučného oleje jim asi moc dobře nedělá.
Nevím kolikrát jsi na tom musel řešit katy nebo nějaké lambdy, ale nápor spalin plnotučného oleje jim asi moc dobře nedělá.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe