BMW Divize
Re: BMW Divize
Stala se mi dneska taková nepříjemnost...
Jedu si takhle v poklidu s posledními zbytky paliva směrem k benzínce, když se mi přimotala do cesty nějaká pojízdná šikana. Podřadil jsem tedy a zašlápnul plyn, ovšem když jsem byl na jeho úrovni, tak vstřikovače (asi) nasály vzduch, auto přestalo jet a já manévr jen tak tak dokončil. Hned jsem vyřadil na neutrál a když jsem zjistil, že motor běží, tak jsem v nízkých otáčkách pokračoval na benzínku. Tam jsem natankoval a skončilo to skoro happy-endem.
ALE! Během toho manévru se rozsvítila kontrolka žhavení (DDE) a nechce zhasnout. Zůstala svítit i po dalších 50km jízdy, restart motoru nepomůže. Přitom auto jede přesně stejně jako předtím. Nevíte co to chce? Předpokládám, že bude stačit připojit to na diagnostiku a smazat chybu.
Jedu si takhle v poklidu s posledními zbytky paliva směrem k benzínce, když se mi přimotala do cesty nějaká pojízdná šikana. Podřadil jsem tedy a zašlápnul plyn, ovšem když jsem byl na jeho úrovni, tak vstřikovače (asi) nasály vzduch, auto přestalo jet a já manévr jen tak tak dokončil. Hned jsem vyřadil na neutrál a když jsem zjistil, že motor běží, tak jsem v nízkých otáčkách pokračoval na benzínku. Tam jsem natankoval a skončilo to skoro happy-endem.
ALE! Během toho manévru se rozsvítila kontrolka žhavení (DDE) a nechce zhasnout. Zůstala svítit i po dalších 50km jízdy, restart motoru nepomůže. Přitom auto jede přesně stejně jako předtím. Nevíte co to chce? Předpokládám, že bude stačit připojit to na diagnostiku a smazat chybu.
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
pavproch: A kde ti ten nový povoz stojí? Že bych tu 316i omrkl
Ain´t nobody got time for that
Jediný auto u kterýho se mi to stalo bylo Grande Punto a bylo to přesně jak píšeš, diagnostika, výmaz registru, vše ok.Arnie J píše:
RWD
@charger: v garáži.... do práce sem neska šel peši.... abych si nevojížděl gumy....
zítra jedu na první služebku v novým .... už sa těším na první denní tisícovku kilometrů...
zítra jedu na první služebku v novým .... už sa těším na první denní tisícovku kilometrů...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak včera po cca 18 dnech přišla z Ping Pong státu diagnostika po 45 minutovém dnešním čekání na České poště ji mám doma sláva České poště(doufám, že několik let nebudu zas něco potřebovat)
ArnieJ - stavíš se ? potřebuju obětního beránka
ArnieJ - stavíš se ? potřebuju obětního beránka
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Během pár týdnů bych měl mít cestu do Prahy, tak pak se s tebou zkusím nějak domluvit
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Arnie J píše:Během pár týdnů bych měl mít cestu do Prahy, tak pak se s tebou zkusím nějak domluvit
já mám doma dva pokusný králíky, takže už bude snad otestováno tet se snažím 7 dokopat k tomu aby s tím komunikovali
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
me nekdy zabralo odpojit na par hodin baterkuArnie J píše:Stala se mi dneska taková nepříjemnost...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW