VZKAZY
Re: VZKAZY
a co rozmrazovací postřik? Když sem ještě neměl pro auta přístřešek, tak se mi to docela osvědčilo.
Eeee, ten sem (kdysi) zkoušel a výsledkem bylo zapatlané (nešlo to smýt) čelní sklo - házelo to strašné "duchy" na slunku.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Bufík nebo vyhřívané sklo to řeší nejlépe.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
a proč by to nemělo fungovat? Jakákoliv deka zabrání námraze.pavproch píše: ↑pon 21 říj 13:51 To sem zvjedaff, esli sem vyhodil 250 káčé nebo to bude k čemu - letos už asi 3x sem ráno musel škrábat námrazu na skle na bramborovi2, právě sem za těch pár peněz objednál (akce doprava zdarma) prý supr dečku na sklo s magnetama aby tam držela. To sem zvjedaff, jaxe mito osvědčí. Maximálně holt budu škrábat dál, no.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Já myslel ty magnety, jak to bude držet na střeše a kapotě (chtěl sem naspat ve větru, ale to se zase námraza nedělá). Prostě uvidím.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Aby ti to nepoškrábalo lak, když pod to nateče voda a pak to zmrzne. Ráno to budeš chtít sundat…
To bych si tam raději nechal za 20 namontovat dálkový start.
To bych si tam raději nechal za 20 namontovat dálkový start.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nemám lak, mám folii (a ta je zepředu už tak doyebaná, že nějaké odření vadit nebude).
Směrem bufík nebo vyhřívané sklo nebo dálkový start určitě nepudu.
Směrem bufík nebo vyhřívané sklo nebo dálkový start určitě nepudu.
To jsme na tom stejně. A vyhřívané sklo kvůli kameře k tomu. Jdu si zatopit, ať jedu domů v teple
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Bufík je fajn, vyhřívané okno základ.
Co se postřiků týče, záleží, jaký koupíš. Jsou sráče, které na okně zmrznou, a pak jsou dobré glykosoly. Je třeba vyzkoušet (do auta koukat na značku se mi nechce, kdysi jsem od někoho dostal Coyote, a ten zamrzal během aplikace).
Co se postřiků týče, záleží, jaký koupíš. Jsou sráče, které na okně zmrznou, a pak jsou dobré glykosoly. Je třeba vyzkoušet (do auta koukat na značku se mi nechce, kdysi jsem od někoho dostal Coyote, a ten zamrzal během aplikace).
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW