Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Jo, oba ostravské CarTecy posílají videja (na můj blbý mobil, který videja neumí = musím tam dycky volat). Ale to mi neva.)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To záleží, zda jsi byl majitel nebo investor, a s jakým účelem jsi prodával/nebo investor kupoval.
Já mám zkušenost opačnou. Kdysi jsem z jedné firmy vystupoval a chtěli si mě nechat (odmítl jsem). Ve svém okolí mám podobných případů asi 5, ve 3 chtěli dotyčného ve firmě nechat (a tuším, že 2 zůstali).
Sumasumárum, 4/6 případů v okolí byla nabídka, 2 zůstali.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Většina kupujících chce zachovat kontinuitu a původní vedení si nechat. Problém nastává, když nový majitel začne dělat změny, se kterými původní nesouhlasí. To odhaduji byl i Bobův případ.
2.9T RWD
Čistě hypoteticky (určitě nepůjdu tím směrem): Já bych určitě podobnou nabídku nemohl přijmout (dělat námezdního managera ve své bývalé firmě) - ze subjektivních psychologických důvodů/nostalgie. Hypoteticky.
Taxem vypustil džina z láhve (čti: oznámil propouštění) - okamžitá reakce nebyla, uvidíme co bude se zpožděním.pavproch píše:pokud se něco dramaticky (a rychle) nezmění (hluboká krize v těch oborech průmyslu, které dávají naše zákazníky), budu muset začít pohřbívat to co sem 15 let (fšema svýma silama) budoval.
ty zamestnavas prevazne kvalifikovane.. takovi tu nemaji problem sehnat praci
Pravda vyděsí
tak nakonec vyreseno, uctovany pouze dily ne prace a auto mi predali umyte a nalestene, jak snad ani nebylo kdyz mi ho Mmira prodaval
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Že já se na to dneska nevysral. 2x mne nabourali
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time