Zimní/letní? Už máte přezuto?
Re: Zimní/letní? Už máte přezuto?
Já už Transporter přezul na 6mm zimáky Hankook, na kterých jsem to koupil, protože letní už byly zlískané a při poslední kontrole, už měl policajt pindy. Ale poslouží jen do prvních sněhů, pak je nachystaná nová sada Continental.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ja jeste jezdim do prace na skutru a tady uz se prezouva
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Taky sem včera přezouval na zimní, protože z letních už moc nezbylo, a potřebuju udělat STK. Zimní mám BRIDGESTONE BLIZZAK LM-005, po třech letech tam je snad furt 6mm. Tak uvidím, jak budou fungovat na sněhu. Jestli teda nějaký bude...
to těžko říct, tohle nesleduju. Ale snažím se nasazovat zimáky až když jsou opravdu potřeba a zase na jaře je co nejdříve sundat a ročně najezdím s tím autem tak 10-15 tisíc. Odhadem tak po 10-15 tisících km
Na STI Alpin 5?
Prioritou je zejména suchej / mokrej asfalt. Stejně už sníh pořádně není a když už je, tak se jenom kloužu jak dement a žádný časový výkony podávat nehodlám
Prioritou je zejména suchej / mokrej asfalt. Stejně už sníh pořádně není a když už je, tak se jenom kloužu jak dement a žádný časový výkony podávat nehodlám
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Continental AllSeasonContact 2
To sem teda zvjedaff, jak to dopadne - neska sme se fprci dohodli, že přezujeme až ve středu příští týden a fčíl si čtu že už fpondělí se má ochladit s možností sněžení i v nížinách.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jelikož vím, že někteří z Vás jste ze Severni Moravy a i přímoz této oblasti, možná budete vědět. Jak je to s kontrolou dodržování značky "Zimní výbava" mezi Ostravicí a Bumbalkou?
Koncem příštího týdne mě čeká cesta z Bratislavy na Ostravsko/Novojičínsko a standartně vždy jezdím právě z Blavy na Makov a pak přes Bumbalku do ČR. Cesta tam mě čeká 31.10, což je ok, ale zpátky pojedu 2.11 a v autopůjčovně mi nedokážou potvrdit, že už budou mít něco na zimních.
Pojedu přes den, předpověď zatím vypadá ok (kdyby nevypadala, tak to řešit nebudu a hold pojedu rovnou přes Brno), je tady nějaká šance, že budou příslušníci hned tak ze startu někde prudit?
Koncem příštího týdne mě čeká cesta z Bratislavy na Ostravsko/Novojičínsko a standartně vždy jezdím právě z Blavy na Makov a pak přes Bumbalku do ČR. Cesta tam mě čeká 31.10, což je ok, ale zpátky pojedu 2.11 a v autopůjčovně mi nedokážou potvrdit, že už budou mít něco na zimních.
Pojedu přes den, předpověď zatím vypadá ok (kdyby nevypadala, tak to řešit nebudu a hold pojedu rovnou přes Brno), je tady nějaká šance, že budou příslušníci hned tak ze startu někde prudit?
MG ZR MK2 105 - už není
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion
Opel Astra J ST 1,7 CDTi - už není
Mazda 6 Wagon 2018 2,5 G194 - už není
VW Golf Alltrack 2022 2.0 TSI 4Motion