BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: BMW Divize

Příspěvek od pavproch »

To vím a dělal sem, dyž sem 2x v životě byl donucen okolostojičnostmi řídit auto s AT, ale byl to vždy pro mě tak stresující zážitek, že už radši nikdy.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

pavproch píše: úte 08 říj 13:49 Případná nehoda není píčovina, to je vážná věc. A já si prostě s AT nevěřím, že nezazmatkuju. Tak proto jen MT.
každý jel jednou s AT poprvé, tak neřeš nesmysly s nehodama... Já AT taky nemusím, ale tvůj fanatický postoj teda nechápu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
delphin
Pan Řidič

Příspěvek od delphin »

A nebo, pokud nechci náhradní auto s AT, je možné si vzít taxi a za hodinu být doma. Kolik si můžou vzít za těch 56 km? 1500? 1200 když se člověk domluví předem na pevné sazbě?
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

delphin píše: úte 08 říj 18:15 A nebo, pokud nechci náhradní auto s AT, je možné si vzít taxi a za hodinu být doma. Kolik si můžou vzít za těch 56 km? 1500? 1200 když se člověk domluví předem na pevné sazbě?
No jo, ale co když bude taksi vybaveno tou příšerně hrozivě nebezpečnou AT, co pak? 8-x
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Jen si ze mně (staré kunverzy) dělejte srandu, dyž vás to baví, mně to neva. Dovoz z5 z CarTecu sem měl pořešený inak (než taksi).
První nálezy (telf): Je to snímač ABS v PZ kole, bude nový, přitem ale musí ložisko ven (prý bude taky nové). Chjo no.
Collateral damage hrozí velmi: šachtice je tam nová, ale aby nesfítila palubka, musí se upgradovat SW (a to prý znamená že s vysokou pravděpodobností přitem umře nějaká obstarožní jednotka). Tožtak.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

postupně vyměníš všechno a pak to třeba bude chvilku fungovat.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Mne se libi ze to udrzujes pri zivote. Ale skoda ze sis to neopravil sam, myslel jsem ze ted s tou diagnostikou budes vic DIY ...

Pamatuju si ze kologovy se taky rozsvitila cela palubka kdyz mu odeslo ABS cidlo na passatu. By me zajimalo co si za tu opravu autorizak rekne :-) A prekvapuje me, ze musi neco kodovat ...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

To kódování se týká výměny té tlamy pro klíč, ne toho umřitého čidla ABS.
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Výmjenu čidla abs a ložiska by snad zvládl každý první mechoš s troškou prakse nebo se mílým? Autorizáq mi ftomto přípaďe přijde jako ouvrkil.
Btw. ložisko "bude taky nové" z jakého důvodu, ozývalo se ňejak při jízďe nebo...(ho nezvládnou demöntovat tak, aby ho nezničili)? :-?
..."aby nesfítila palubka, musí se upgradovat SW,.." - Holt už přehnaně moderní YETTÉ auto - nejspíž byste mjel ješťed oplnit vaši garáž třeba o ňáký NOVÝ porš, ať nemusíte furt ďelat pojízdnou peňeženušku autorýžákům. :-?
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Hurá, brambor2 je prý už ready, odpo si po něj jedu a podle cifry na faktuře se collateral damage asi nekonala. Kéžby byl fčíl zase aspoň na chvíli klid a yezdilo to.

EDIT odpo: Yezdim. Jen mi chvíli trvalo vše (světla atd.) nastavit podle mého.
Odpovědět