Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
audis
Autoškolák

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od audis »

kupuju myčku nádobí, stará dosloužila. Mám chtít funkci automatické otevření dveří po dokončení programu? Máte to někdo? je to k něčemu?
Kdyby myčka myla, oplachovala, sušila, otevřela dveře .. bylo by to užitečné.

Gorenje tvrdí v návodu k jednomu modelu, že po skončení programu pro úsporu energie utevírá dveře. Což je podle mě v překladu myje, oplachuje, nesuší a místo toho otevře dveře. Což bude špatně usušené nádobí. ... na nic.

Předem děkuji za radu jestli suší nebo nesuší.
Naposledy upravil(a) audis dne pát 04 říj 20:11, celkem upraveno 1 x.
Mohli bychom prosím bez povinností a bez nároků hned zítra ráno vystoupit z EU?
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Mam electrolux a dela to samozrejme vse.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

V jednom bytě to electrolux neotvírá, v druhém bytě bosch otvírá. Otevře se hodinu před ukončením programu. Výhoda je, že se to otevře samo a lépe celý vnitřek vysychá. Jaký je cenový rozdíl?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

bosch v byte u nas neotvara, whirlpool na chate otvara... Nevidim v tom rozdiel.

Celkovo mam pocit ze asi jedine na com v umyvacke zalezi je usporiadenie interieru... Aby sa tam dali nejak rozumne naukladat taniere a pribory. Inak proste v realnom svete nevidim rozdiel medzi budget beko/whirlpool umyvackami a medzi "premiovymi" bosch/siemens za 3-4nasobok ich ceny. Ani v zivotnosti. Dokonca by som povedal ze bosch je expert na umrete riadiace jednotky a podobne neopravitelne poruchy po 3-4rokoch.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

takovou gorenje mam. to otevreni se da zapnout/vypnout, mam to zapnute. ono hned po otevreni sviti na displeji jeste 15min a az potom piskne konec a nadobi je suche. jestli susi pred otevrenim nevim, jak se to pozna?
Pravda vyděsí
Spectral
Mistr volantu

Příspěvek od Spectral »

Automatické otevření myčky je jen polovičaté, ekonomické řešení. Jestli chceš špičkové sušení, kup si myčku se sušením Zeolit/Zeolith. Mám ji doma a je to neporovnatelné s čímkoliv jiným. Mám to přes 3 roky v Siemensu iQ700 a suší naprosto dokonale, přitom si nevypouštím vlhkost do bytu.
https://www.mall.cz/slovnik-pojmu/detai ... h%26reg%3B
:ar!
audis
Autoškolák

Příspěvek od audis »

Brus : myčka hučí ventilátor v ní honí vzduch.
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Spectral píše: sob 05 říj 13:06 Automatické otevření myčky je jen polovičaté, ekonomické řešení. Jestli chceš špičkové sušení, kup si myčku se sušením Zeolit/Zeolith. Mám ji doma a je to neporovnatelné s čímkoliv jiným. Mám to přes 3 roky v Siemensu iQ700 a suší naprosto dokonale, přitom si nevypouštím vlhkost do bytu.
https://www.mall.cz/slovnik-pojmu/detai ... h%26reg%3B
Mám nejlevnější myčku, jakou jsem sehnal, a nádobí je suché. Jak moc sušší by ještě mohlo být?
audis
Autoškolák

Příspěvek od audis »

myčka konec. šlo o to, že kombinace vestavná přední panel a autom otevírané dveře je nabídka malá a bugdgetové nejsou. Zajímovalo mě jestli autom dveře k něčemu jsou a má smysl to chtít. Dnes objednaná myčka střední třída za cenu fabie (datart nákupy s jejich kodem od nich na jejich webu), konec tematu. díkeš.

Genehaw: ano standard sušení je dostatečné. Domyje dosuší, otevřu, za 20 min ukládám suché kde se nedržela voda. Dřív to nejde pálí mě prsty od nádobí. Plasty zůstávají kapky ty vyhoním do dřezu :-) Standard pohoda.
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Chces suseni + automaticke otevreni, vsechno min je na houby.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
Odpovědět