Pneu koutek

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
abgx1
Letec

Re: Pneu koutek

Příspěvek od abgx1 »

tyre reviews teraz vydal testy kde testovali celorocne a zimne pneumatiky NARAZ, to znamena ze tabulka z oboch testov sa da skombinovat dohromady

zimne
https://www.tyrereviews.com/Article/Bes ... s-2025.htm

celorocne
https://www.tyrereviews.com/Article/Bes ... 4-2025.htm

tldr; ak si vezmem trebars ako 2 referencne pneumatiky: celorocna crossclimate 2 a zimna continental TS870...

Na snehu a lade vyhrava celorocna nad zimnou
Na suchu vyhrava celorocna
Na vode pri brzdeni vyhrava celorocna

Jedina disciplina kde TS870 vyhrava nad crossclimate 2 su mokre zakruty.

Dobre ne?

Vyzera ze aj ked porovnam trebars TS870 s allseasoncontact 2 tak celorocne s prehladom vyhravaju snad vsade mimo miernej straty v zakrutach na totalne zasnezenom zavodnom okruhu.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Hmm, tak pro me teda dost prekvapive. Se mi tomu nechce verit. Zrovna pokukuju co nahodit za zimaky. Protoze ty co jsem dostal k auto uz nejsou nejlepsi.
Uvazoval jsem zda dat klebery s kteryma jsem to koupil (nic extra, ale jsou levny :D ...). Nebo zda priplatit litr za nejaky micheliny/goodyear. A ted koukam ze treba ty pirelky all season stoji r17 nejaky 2300?! :D ...
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Ty si hlavně nedávej nic drahého na zadek :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

abgx1 píše: stř 02 říj 22:22 tyre reviews teraz vydal testy kde testovali celorocne a zimne pneumatiky NARAZ,
normálně jsem chvilku uvažoval, co je to za novou čínskou značku NARAZ :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

:D

Inak tie Pirelli su sice lacne, ale v inom teste kde testovali aj opotrebenie sa zjazdili najrychlejsie, a teda cena za kilometer aj tak vysla najvyssia

https://www.tyrereviews.com/Article/Bes ... s-2024.htm

33k km vs 48k km u conti...
Eda
Mistr volantu

Příspěvek od Eda »

Ja uz sem o all season gumach premyslel jako nahrade za zimni, na suchu jsou lepsi a tech dni kdy je snih v okoli Brna moc neni..a navic to vypada ze se na snehu stejne zadny drama nekona. V zime najezdim tak malo ze me najezd moc nezajima. Ty pirelky vypadaji dobre za tu cenu
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

M.Z. hehe ...
A jezdil tu nekdy nekdo nejaky celorocky? Az tu bude par dni v roce snih, tak bych se sel rad poklouzat a nerad bych aby to bylo neovladatelny na snehu. Ale dle testu to vyslo paradne, coz bych opravdu necekal. Muj rocni najezd je maly 10-12k, takze v zime z toho najedu treba 3000. To ta guma driv ztvrdne nez ji ojedu.
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Ja som asi stale az moc skeptik...a asi bych do celorocky na cely rok nesiel a zaroven iba na zimu celorocky davat. Proste mam pochyby zda ta celorocka dokaze byt tak podobna zimaku vo vsetkych tych zimnych podmienkach, ne len na takomto "idealnom" snehu. Predsa len tam ta hranica medzi fungujem/nefungujem je o dost podstatnejsia ako par desatin na okruhu na suchu :-??
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Já taky bych na auto (s nějakým výkonem pod kapotou) celoročky nedal (i když Pindicu - 44kW - "drtím" celý rok na zimákách).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
blah
Pan Řidič

Příspěvek od blah »

Ja uz takhle jezdim nekolik sezon, a mam v planu v tom pokracovat. Na zimu tam mam crossclimate2, a jsem s tim spokojen. Do hor bych si to nekoupil, ale pro vetsinu CR to je dostatecny. Na snehu se to docela da, ale s vranama se to samozrejme neda srovnat :-D

N52, R17 225
Odpovědět