Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
je to pár kapek, to se v krvi vůbec neukáže. Ale je lepší to nezobat těsně před jízdou, totéž i kloktadla a ústní vody kde je alkohol. Mohlo by se stát že to ukáže zbytky které ti zůstanou v zobáčku, alkoholové páry které tam jsou jaksi přímo, ne ty co vychází z plic z krevního oběhu. To se sice snadno prokáže opakovanou zkouškou ale je s tím zbytečný handrkování.
To samé se může stát při použití ostřikovačů, takže je lepší je vůbec nepoužívat
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- Truck Daškam
- Letec
Přitom kdyby byla nějaká normální tolerance, nemuseli by se řešit takové píčoviny či počítat minuty od jednoho piva.
Ale holt ve světe jsou kreténi, ale naši zakonodárci - ti maj fištróna
Ale holt ve světe jsou kreténi, ale naši zakonodárci - ti maj fištróna
Chápeš to?
Kdosyk tu naspal, že se ráth bojím, jo, čím sem starší tím víc. Proto už je (radši) Iberogast fkoši (stejně mi to s "trápením" nepomáhalo).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
náhodou já na Iberogast nedám dopustit, na lehkej šoufl funguje výtečně
Mně bohužel ne.
Neska sem byl po cestě "měkkýš" - na I/19 u TA sem dojel PaChovou oftáku s RZ M (Olomouc) a protože oni (měli teda asi stejnou trasu jako já směr Morava) jeli !přesně! předpisově (50/90) netroufnul sem si je předjet a táhnul se za nima jako smrad snad 35 km (paxem si radši odbočil pro BA98NA).
EDIT: Neklikejte na odkaz, je to nebezpečná adresa !!!
Včera jsem se vrátil z Chorvatska a dnes mi přistála v mobilu textovka: Pokuta za překročení rychlosti zde:
https:/eop-identitaobcana-gov-cz.eu. Jsem nedůvěřivý, tak jsem odkaz neproklikl z mobilu, ale zkusil přečíst ze zabezpečeného compu. Hned mi hlásil nebezpečnou adresu, jak jsem čekal. Ani jsem to dál neotvíral, je to bouda, přišlo to z neznámého čísla. Bacha na to. S cestou do zahraničí to asi nemá nic společného, asi jen shoda okolností. Přišlo vám už něco podobného?
Včera jsem se vrátil z Chorvatska a dnes mi přistála v mobilu textovka: Pokuta za překročení rychlosti zde:
https:/eop-identitaobcana-gov-cz.eu. Jsem nedůvěřivý, tak jsem odkaz neproklikl z mobilu, ale zkusil přečíst ze zabezpečeného compu. Hned mi hlásil nebezpečnou adresu, jak jsem čekal. Ani jsem to dál neotvíral, je to bouda, přišlo to z neznámého čísla. Bacha na to. S cestou do zahraničí to asi nemá nic společného, asi jen shoda okolností. Přišlo vám už něco podobného?
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne čtv 03 říj 12:12, celkem upraveno 2 x.
Důvod: odkaz je schválně upraven tak, aby něšel otevřít pouhým kliknutím na něj
Důvod: odkaz je schválně upraven tak, aby něšel otevřít pouhým kliknutím na něj
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Lachende Bestien
- Letec
Ten mazanými podvodníky a zloději osobních informací využívaný odkaz by bylo asi vhodné mírně pozměnit (místo . "tecka" např.), aby na něj někdo důvěřivý neklikl.
Na mě ovšem působí samotná forma odkazu podezřelým dojmem, takovou slátaninu by snad ani běžný neschopný zkorumpovaný byrokrad obecný nezplodil.
Poměrně zarážející u jinak zjevně velmi schopných organizovaných kriminálnických skupin, nicméně na nemalou část béefúček aj. klikacích fetek to asi zabírá.
Na mě ovšem působí samotná forma odkazu podezřelým dojmem, takovou slátaninu by snad ani běžný neschopný zkorumpovaný byrokrad obecný nezplodil.
Poměrně zarážející u jinak zjevně velmi schopných organizovaných kriminálnických skupin, nicméně na nemalou část béefúček aj. klikacích fetek to asi zabírá.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Norton v mobilu ten odkaz nechce otevřít jako potencionálně nebezpečný.
Já tedy, když mi přijde zpráva, že mám něco v datovce, jdu do datovky a tam až na něco klikám.
Já tedy, když mi přijde zpráva, že mám něco v datovce, jdu do datovky a tam až na něco klikám.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time