To je debata vážně jak s debilem. Dej si to do kontextu s ujíždějícím vozidlem, ne s nějakou debilní pokutou za rychlost.Provozovatel nespolupracuje? Psal jsem, že buď zaplatí pokutu (nechce řešit), nebo napráská řidiče. Ať tak či tak, žádné zabavené vozidlo nevidím.
Třeba jen škrábnutý disk těžko dáš na havarijko. A i když máš pojištěno, máš tam nějakou spoluúčast nebo minimální škodu. Ale to není předmětem diskuze - bavíme se tu prostě o škodě, kterou způsobí řidič provozovateli.Pokud jsi trotl a nemáš pojištěno, tak sorry.
Mimochodem - ta tvoje třetí osoba tady naráží na jednu věc. Řidič způsobí nehodu - a dražší POVko má (a zaplatí) kdo? No provozovatel... Doufám, že se hájíš třetí osobou a že chceš pořád slevu na POV, když bourala "třetí osoba"
A co ti řekne pojištovna? Úplně to samé co ti říkám já v případě zabavení vozidla: Provozovatel je zodpovědný, komu auto půjčuje.
Za mě v pořádku
Viděl bych to podobně, tak by to mělo být.Pokud nezastaví, vše co se odehraje dál, by mělo jít za ním. I případná nehoda policejního vozu. Bez diskuze