Řidiči, co to mají v ruce...

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Řidiči, co to mají v ruce...

Příspěvek od Truck Daškam »

Já se ptám, kde tady vidíš TČ.
Vše je napsáno zde
Ujíždění má být klasifikováno jako TČ dávno - což ono se to asi i celkem snadno překlopí do obecného ohrožení
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Aha, takže za TČ se vozy zabavit mohou. Tady se trestný čin nestal, ale voláš po zabavení vozu, protože dle tebe by se to TČ stát mělo. Aha...

Ty seš narodil o pěkných pár let později, než jsi měl. Minulý režim by ti vyhovoval se vším všudy.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Víš, radši žiju ve světě, kde občas někdo ujede a unikne trestu, než aby tady vládli zabavovači tak, jak to chceš ty.

Jsem rád, že se tu denně nestávají případy jako kdysi Mironetu, kterému je prd platné, že mu po 2 letech odblokovali majetek.
Truck Daškam
Letec

A můžeš mi jako říct jediný důvod, proč by ujíždění nemělo být TČ...?
Kdo jako normální ujíždí před policií, aby bylo nutné to mít jen jako přestupek...?

Asi jsi zapomněl, že třeba chlast nad 1 promile je taky TČ - a to je teda za mě menší zlo, než ujíždění. A leckdy se tím ujížděním právě TČ chtějí zbavit

Ano, že by bezvýznamnou smažku co po páté ujíždí pověsili, by mi opravdu vyhovovalo
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Je úplně jedno, co si myslím. TČ to není, tak nechápu, proč tady vymjýšlíš nesmyslné konstrukce. Apeluj na svého místního poslance, ať prosadí změnu.

Ad. alkohol: na nic jsem nezapomněl, to jsou tvoje dohady. Ano, je to TČ, a co? Jak to souvisí s tématem? Vražda je taky TČ a je nesmysl se tu o ní v tématu bavit, protože je irelevantní.

Někdo by věšel smažku, někdo by třeba věšel řidiče mixu, který způsobí nehodu tím, že školí druhé na šrafu. To by se ti nelíbilo, co?
Truck Daškam
Letec

A pochopil jsi že jsme na foru, kde se zcela demokraticky vyjadřuji k tomu, že by ujíždění mělo být trestnej čin?
Já si myslím, že minulý režim by to vyhovoval někomu jinému - kdo má jiný názor, je debil!

Pakliže máš s jinými názory problém, přestan asi chodit na forum
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Truck Daškam píše: úte 17 zář 11:06 A pochopil jsi že jsme na foru, kde se zcela demokraticky vyjadřuji k tomu, že by ujíždění mělo být trestnej čin?
Ne, psal jsi, že bys zabavoval auta. Až potom jsi začal polemiku o tom, že by to měl být TČ. A ani pak nedává smysl vůz zabavit (proč proboha?). U majetkových TČ se vůz zabaví a prodá, aby se minimalizovala škoda. Čemu by pomohlo zabavení vozu tady?

Truck Daškam píše: úte 17 zář 11:06Pakliže máš s jinými názory problém, přestan asi chodit na forum
Teřba mám problém jen s těmi, kdo neumí číst nebo vymýšlejí nesmysly... ;-)
Truck Daškam
Letec

Čemu by pomohlo zabavení vozu tady?
Aby provozovatel byl motivován si hlídat komu auto půjčuje a případně spolupracoval s identifikací řidiče. Pochopitelně pokud bude ujíždět sám provozovatel, tak aby měl motivaci prostě neujíždět a vyřešit to normálně :-)

V současnosti když skutečně se mu podaří ujet, má docela šanci se z toho vysekat a chlast či drogy (takže TČ) mu zpětně těžko někdo prokáže

A asi nevíš, že nějaká forma zabavení auta funguje už i ted - ale je tam více podmínek, nějaký opakovaný řízení bez ŘP (to bude přesněji vědět mr. Bob). Och, jak si to mohou dovolit?! To je totalita! Musíme udělat revoluci!

A pořád si nevysvětlil, proč a za jakého důvodu ti přijde v pořádku ujíždět
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Debata s tebou nemá smysl, sorry.
Truck Daškam píše: úte 17 zář 11:30 A pořád si nevysvětlil, proč a za jakého důvodu ti přijde v pořádku ujíždět
Nepřijde mi to v pořádku. Stejně tak mi nepřijde v pořádku chuť kohokoliv sahat na soukromý majetek třetí osoby.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jen tak na okraj - za TČ se běžně majetek (i auta) zabavuje už dávno. ;-)
Dokonce i slavné policejní eFko je zabavené…
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět