Vše je napsáno zdeJá se ptám, kde tady vidíš TČ.
Ujíždění má být klasifikováno jako TČ dávno - což ono se to asi i celkem snadno překlopí do obecného ohrožení
Moderátor: řidičBOB
Vše je napsáno zdeJá se ptám, kde tady vidíš TČ.
Ujíždění má být klasifikováno jako TČ dávno - což ono se to asi i celkem snadno překlopí do obecného ohrožení
Ne, psal jsi, že bys zabavoval auta. Až potom jsi začal polemiku o tom, že by to měl být TČ. A ani pak nedává smysl vůz zabavit (proč proboha?). U majetkových TČ se vůz zabaví a prodá, aby se minimalizovala škoda. Čemu by pomohlo zabavení vozu tady?Truck Daškam píše: ↑úte 17 zář 11:06 A pochopil jsi že jsme na foru, kde se zcela demokraticky vyjadřuji k tomu, že by ujíždění mělo být trestnej čin?
Teřba mám problém jen s těmi, kdo neumí číst nebo vymýšlejí nesmysly...Truck Daškam píše: ↑úte 17 zář 11:06Pakliže máš s jinými názory problém, přestan asi chodit na forum
Aby provozovatel byl motivován si hlídat komu auto půjčuje a případně spolupracoval s identifikací řidiče. Pochopitelně pokud bude ujíždět sám provozovatel, tak aby měl motivaci prostě neujíždět a vyřešit to normálněČemu by pomohlo zabavení vozu tady?
Nepřijde mi to v pořádku. Stejně tak mi nepřijde v pořádku chuť kohokoliv sahat na soukromý majetek třetí osoby.Truck Daškam píše: ↑úte 17 zář 11:30 A pořád si nevysvětlil, proč a za jakého důvodu ti přijde v pořádku ujíždět