Předjíždění zprava a mylné tvrzení Autoškoly King
- Truck Daškam
- Letec
Re: Předjíždění zprava a mylné tvrzení Autoškoly King
Nj, ještě že ty studie máme... Ve světe jsou prostě kreténi, my češi jsme prostě géniové a jsme lepší!
Chápeš to?
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Takže abych to shrnul, v článku se píše blábol, protože proto... a kdo si neumí najít proč, je debil...
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ne. Debil seš pouze ty, Krtečku.
Stačí takto?
Stačí takto?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě, od tebe mě to neurazí Já chápu, že sypání ti vypálilo mozkový buňky, jen by mě zajímalo, jestli ti aji zmenšilo pindíka nebo to máš od narození? To, že seš agresivní vymaštěnec, tady několikrát sdílels sám.. o tom se není potřeba bavit. Spíš řešíme to tvrzení, že když předjedeš zprava 1 auto na dálnici, že to není předjíždění... Ty "máš" ty svoje důkazy, s kterýma se nepodělíš Ale tak nějaks nevyvrátil nic, co se tvrdí v článku...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je s podivem, kam až může zajít mindráček z před lety zhejtovaného konceptu videí. Něco jako rozšlápnou děcku bábovičku na pískovišti.
Nikdy jsi mne neviděl, ale jistě víš, jak jsem nasypanej Chápu, přečetl sis tady, že chodím cvičit, tak jsem hned nasypaný - tomu říkám dedukce jak sviňa. Nejdu s tebou polemizovat o mé osobě. Nestojíš mi za to a je mi úplně u prdele, co si o mne zrovna ty myslíš.
Malého pindíka v diskuzích používají většinou lidé, kteří mají sami komplex tohoto charakteru. Chápu, že jako buzna s tím asi v komunitě máš problém, ale pochybuji, že velikost tvého přirození zde někoho zajímá. Jako velký čurák ses tady ale už odprezentoval mnohokráte.
Chlapče, důkazy mohu mít ve chvíli, kdy takový přestupek spáchám, resp. důkazy o mém jednání předloží policie a já se budu obhajovat. Do té doby se o žádné důkazy nejedná a vše je jen a pouze teorie.
Možná mám mozek sežraný sypkou (když to tvrdí takový znalec mé osoby), ale určitě nejsem od narození ladění, jako ty. A ne, ani na to nemám ten tvůj důkaz
Tímto bych tohle téma uzavřel a doporučil ti, aby ses věnoval nadále danému tématu, protože OT budu mazat.
Nikdy jsi mne neviděl, ale jistě víš, jak jsem nasypanej Chápu, přečetl sis tady, že chodím cvičit, tak jsem hned nasypaný - tomu říkám dedukce jak sviňa. Nejdu s tebou polemizovat o mé osobě. Nestojíš mi za to a je mi úplně u prdele, co si o mne zrovna ty myslíš.
Malého pindíka v diskuzích používají většinou lidé, kteří mají sami komplex tohoto charakteru. Chápu, že jako buzna s tím asi v komunitě máš problém, ale pochybuji, že velikost tvého přirození zde někoho zajímá. Jako velký čurák ses tady ale už odprezentoval mnohokráte.
Chlapče, důkazy mohu mít ve chvíli, kdy takový přestupek spáchám, resp. důkazy o mém jednání předloží policie a já se budu obhajovat. Do té doby se o žádné důkazy nejedná a vše je jen a pouze teorie.
Možná mám mozek sežraný sypkou (když to tvrdí takový znalec mé osoby), ale určitě nejsem od narození ladění, jako ty. A ne, ani na to nemám ten tvůj důkaz
Tímto bych tohle téma uzavřel a doporučil ti, aby ses věnoval nadále danému tématu, protože OT budu mazat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
A víš, že si říkám to samý? Protože ti strašně vadilo, když sem tě označil za agresivního tupouna, po tom, co ses tady "chlubil" tím videem, jak si tě dovolil někdo na křižovatce objet a na klakson údajně reagoval fakáčem. Taks mu musel ukázat, jaká seš tupá agresivní opice mlácením do auta. Tady to děcko s rozdupanejma bábovičkama sedí spíš na tebe. Ale jasně.. určitě to mělo spojitost s tím, žes moje druhý video označil za infantilní a vůbec ne s tím, že ses na tom svým videu prostě zachoval jako agresivní kretén To, že mezi obojím uběhl rok nebo dva, kdes sdílel videa (někdy o ničem) a já se negativně ozval až na to, kde ses zachoval jak kretén ani není potřeba zmiňovat.řidičBOB píše: ↑pon 16 zář 22:10 Je s podivem, kam až může zajít mindráček z před lety zhejtovaného konceptu videí. Něco jako rozšlápnou děcku bábovičku na pískovišti.
Určitě si strašně moc beru, že se zrovna tobě (nejenom tobě) nelíbil můj koncept videí, s čímž sem počítal dopředu - šel sem cestou originality a něčeho novýho, to bylo naprosto jasný, že se najde někdo, komu se to nebude líbit.
Vůbec tě netrkne, že tady někdo v diskuzi napíše "takže jako vždycky. Bob ví naprosto přesně jak to je a kdo pochybuje je debil. Odkaz na předpis nedá protože blbče najdi si to sám. Že nic takovýho neexistuje? Blbče blbě hledáš." a nejsu to já? Takys mu zhejtil jeho tvorbu, že se ti "mstí"? Všichni, kdo si s tebou dovolí nesouhlasit a maj argumenty, a ty nemáš čím oponovat, si na tebe zasedli a mstí se ti?
Ne, nepřečetl sem si, že chodíš cvičit... Za 1. máme pár společných známých... a za 2. Ses sám natočil na tom videu...
Jako velkej čurák s malým pindíkem ses tady odprezentoval víckrát než já
Já se ale ptal na důkazy tvýho tvrzení, že předjíždění zprava (1 vozidla v prostředním pruhu na jinak prázdné dálnici) není předjíždění. Spokojím se aji jenom s paragrafem... Doprdele aji random článek v novinách by byl víc než tady nabízíš... Takže klidně se o tu teorii s náma poděl...
Ale copak ? Nelíbí se ti vlastní meducína, tak vyhrožuješ mazáním? Kdyby ses nechoval jako debil, nezačal hned každýho urážet, mohlo se v klidu debatovat. S ostatníma, co tvrdili, že o předjíždění nejde to šlo... Ale stejně jako ty, podložit svoje tvrzení nedokázali.. Ale od toho ta debata je, aby se vyložily argumenty a dalo se usoudit, jestli na té teorii nemůže něco bejt..