Přituhuje

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
petr_riha
Letec

Re: Přituhuje

Příspěvek od petr_riha »

Jasne, to, ze jsi vemeno a jezdíš dobastlenym vrakem, není argument. To, ze se ti to při křivem pohledu zlomí rzí pod prdeli, je mi tak nějak buřt. Zabijes sebe, ne mě.

Já píšu o tom, co jezdí mimo Evropu v zemích, kde TK neexistuje. Evidentně jsi v podobne zemi nikdy nebyl, tak je debata s tebou zbytečná.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A ten řádný technický stav si zhodnotí sám uživatel, předpokládám.
Což podle tvých názorů, je i autobus bez kola.
Díky, ale asi nechci.
Jestli dá nějaký technik razítko STK na vrak, je to jeho problém. Ale úplně nevím, jak to udělá, když má za povinnost,,udělat fotodokumentaci.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Já píšu o tom, co jezdí mimo Evropu v zemích, kde TK neexistuje. Evidentně jsi v podobne zemi nikdy nebyl, tak je debata s tebou zbytečná.
Nemám přehled, kde v Evropě není TK - takže nemůžu soudit.

Jak jsem psal, v USA Tk nemají. A žijou? Žijou
A ten řádný technický stav si zhodnotí sám uživatel, předpokládám.
A ted tu povinnost snad nemáš? Máš ji úplně stejnou
Ale úplně nevím, jak to udělá, když má za povinnost,,udělat fotodokumentaci.
Na fotce je vidět celkový zubožený stav? Na fotce je vidět že to nemá kolo, není tam okno a má to díru ve dveřích. Vůle v čepech, shnilej rám (pokud to není skrz), děravej vejfuk, vyteklý tlumiče.... Fakt ne. Navíc pokud se nepletu, zespoda se to stejně nefotí
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Hmm, a co nám je platné, že v USA něco nemají?
Tam je úplně jiný systém. Byls tam někdy, že je dáváš za příklad? Tam i za vypálenou žárovku dostaneš ticket a ani nemrkneš. Nebo za to, že se ti při rozjezdu protočí kola. V podstatě za cokoliv.
Věř mi, že bys nechtěl jejich pravidla.
A ty vlastně jo…ale jenom taková, která ti hrajou do karet.
V rámci USA vůbec netušíš, co píšeš.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Truck Daškam píše: čtv 05 zář 21:29 Pokud se nepletu, již v žádném státě USA TK nemají. A žijou
V Rusku také ne. Holt výsada velmocí :D A měření emisí v Česku? To je typická švejkovina. Při přejezdu hranic se zavázanýma očima bych ucítil, že jsem v rodné zemi :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Tam je úplně jiný systém. Byls tam někdy, že je dáváš za příklad? Tam i za vypálenou žárovku dostaneš ticket a ani nemrkneš.
Jak kde. Jak jistě víš tak jsou státy, kde si můžeš sám postavit i auto a tradá... Viz u nás ten děsnej kriminální zločin, kdy se majitel formule jel projet. Škandál!

Drtivá většina lidí má auto, který dává do servisu, pak musí na TK, aby jim řekli to samý co v servise - že je auto v pořádku. A ty co maj vraky to dělaj tak, že si za TK prostě připlatí
V Rusku také ne. Holt výsada velmocí
Pamatuju si, jak ho právě v russku rušili - stejně je to zkorumpovaný (jako vše tam) a pro majitele nových aut je to zbytečnost a vopruz.
A ty vlastně jo…ale jenom taková, která ti hrajou do karet.
Pochopitelně. Třeba se mi nelíbí, že si můžeš jet v kterém pruhu chceš.
A ani nechci, aby poláci v kamionech tady lítali 120
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ano, formule na solnici nemá co dělat. Nemá to světla, blinkry, atd.
Ještě jednou se tě ptám - byls tam vůbec někdy, že o tom tak zasvěceně mluvíš, jak to tam chodí?!
Víš o tom, že i ta stavba auta/motorky má pravidla a opravdu tam nemůže jezdit cokoliv. Resp. může - asi 5 minut, než si toho všimne místní šerif a je po legraci. A to v USA fakt nechceš.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
retron
Letec

Příspěvek od retron »

řidičBOB píše: úte 10 zář 14:16
Tam je úplně jiný systém. Byls tam někdy, že je dáváš za příklad? Tam i za vypálenou žárovku dostaneš ticket a ani nemrkneš. Nebo za to, že se ti při rozjezdu protočí kola. V podstatě za cokoliv.
Věř mi, že bys nechtěl jejich pravidla.
V rámci USA vůbec netušíš, co píšeš.
to sou pěkný žvásty, v USA konkrétně Kalifornii, jezdí klidně i polovraky, viděl jsem bouraná auta nebo auta úplně bez světel a nikdo to neřešil, a to Cali patří k těm přísnějším. Za vypálenou žárovku dostaneš ticket jedině v noci a to ještě musíš dělat bordel. Burnouty tam dělaj i holky na semaforech, vedle byla hlídka a zasmála se. Je tam 0,8 promile a lidi jezdi daleko víc nalitý, u cest akorat cedule dont drink & drive. Vsichni jezdi nad limit 5-10 mil. STK v USA není, pouze v Kalifornii jsou akorát "emise", které vam udělají na každé druhé pumpě za asi 30 USD, kdy se akorat napojí na diagnostiku a vytiskne papír. Nikde jinde se mi nejezdilo tak dobře a přitom svižně jako tam a to jsem často nejel úplně střizlivej.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak to jsem byl asi v jiné Americe.
I IG a YT jsou plné jiných příběhů z on Board kamer…
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět