Politický koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Politický koutek

Příspěvek od Stepan »

Je to tak. Příbuznýmu nabízeli ministra za AB. Není členem, nikdy v politice nebyl.
Vyhodil je s tím, že by bral třetinu co má v korporátu, a ještě by měl ostudu. + děti, manželka...
Jsem přesvědčenej, že za něj by to odsýpalo vskutku jinak, než za vlády toho koštěte, co to vzalo místo něj.
A to si, už i na oficiálních příjmech, výrazně polepšilo :D
Takže ano, taky to tak vypadá :D
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Kromě peněz tam hraje roli ego. Stačí se na ně podívat, když se někde sejdou.
EDIT: A u tohoto ministra pro věci zbytečné a jiné hraje hlavní roli hloupost. https://www.echo24.cz/a/HvCkU/zpravy-do ... .sznhp.box
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Stejné to bude všude ve státní sféře. A úředníci pribývají a přibývají. A stát jede na sekyru jako hrom a lidem přitom utahuje šrouby. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... ano-259258
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nevím, ale tohle mi přijde takové debilní.
Mám nějaký večírek, někdo střílí na Fakultě, tak to hned zruším a půjdu do kostela? Proč? Že jsou to státní úředníci? A co? Kdyby to obratem zrušili, co by se stalo, co by se změnilo na tel situaci? Nic.
Že to bylo nedůstojné? Proč?
Nevidím jediný důvod, krom kopnutí si a vylití žluče, proč to je dnes nějaké téma.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

No ze frajeri zacali kalit jeste v pracovni dobe a tu kalbu jako praci vykazali?
Ze se frajeri nepredrou, to vime. Ale nemlaskat.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

řB: Tady přece vůbec nejde o střelbu. Tady jde o to, že státní úředníci chlastají v pracovní době.
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Fakt tady někdo bude řešit 2 hodiny pracovní doby těšně před vánoci? Běžně se pracovní večírky konají na přelomu pracovní doby, a světe div se, i ve státním (třeba 14h+). Jestli mi to jako plátci daní vadí? Vůbec ne, vadí mi jiné věci.

Reálně, kdyby nebyl pracovní večírek, jaká by asi byla produktivita těch lidí, 22.12.? Myslím, že by seděli a odpočítávali, kdy si píchnou odchod.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Naštěstí ne každý to vidí jako ty. Kolik je takových, to uvidíme u voleb. Jsem na Jurečku a jeho company zvědavý :D
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Jurečku jsem nevolil, abys mi něco nepodsouval. Ale nespadl jsem z maliny, abych si myslel, ze 22. prosince někdo bude do 16:30 makat. I v soukromem mají radovi zaměstnanci touhle dobou nohy na stole, pokud nejsou na firemním večírku.

Jurečku muzu popotahovat a chtít odvolat z fce za miliardu jiných věci, ale tohle je fakt absurdní. Sorry.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Tahle "marginalita" je snad tečka za jeho politickou kariérou plnou přehmatů a chyb.
Odpovědět