Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
jerry
Letec

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od jerry »

Jak jsem si stěžoval jinde, vandal mi objel klíčem blatník a kus dveří. Auto je pojištěno proti vandalismu. Je lepší si nechat od pojišťovny vyplatit peníze a nechat nalakovat ve vlastní režii? O dobré lakovně vím. Nebo to raději prohnat smluvním servisem pojišťovny?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Hele, jak je to v Rakousku teď se zimáky? Kolegu čeká teď v sobotu přejezd Brenneru a je tam hlášeno divoké počasí, takže asi i sníh.
Je lepší to hodit pro jistotu na zimáky??
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

jerry píše: úte 10 zář 11:42 Jak jsem si stěžoval jinde, vandal mi objel klíčem blatník a kus dveří. Auto je pojištěno proti vandalismu. Je lepší si nechat od pojišťovny vyplatit peníze a nechat nalakovat ve vlastní režii? O dobré lakovně vím. Nebo to raději prohnat smluvním servisem pojišťovny?
A co to prohnat tou dobrou lakovnou, at to s pojistovnou vyresi oni i kdyz nejsou smluvni?
Pokud tam nemas nejakou zvysenou spoluucast nebo neco, tak to prece neni problem.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Díky, už jsem to pořešil. Dám to přes smluvní servis. Potom spoluúčast jen 1000 Kč. Je to autorizák, jednou už jsem tam řešil výměnu nabouraného nárazníku. Nalakovali to, tedy jejich lakovna, dobře, ale je s nima někdy horší domluva s termínem. Ale protože jedu pryč a budu to řešit až v říjnu, tak jsem se s nima už předběžně domluvil. Policajti u toho byli a pojišťovna to má nahlášeno.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

řidičBOB píše: stř 11 zář 15:38 Hele, jak je to v Rakousku teď se zimáky? Kolegu čeká teď v sobotu přejezd Brenneru a je tam hlášeno divoké počasí, takže asi i sníh.
Je lepší to hodit pro jistotu na zimáky??
Hodit se bude nějaký 2metrový vzorek :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

pro jistotu jsem myslel kvůli tamní POLIZEI...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

jerry píše: stř 11 zář 18:52 Díky, už jsem to pořešil. Dám to přes smluvní servis. Potom spoluúčast jen 1000 Kč. Je to autorizák, jednou už jsem tam řešil výměnu nabouraného nárazníku. Nalakovali to, tedy jejich lakovna, dobře, ale je s nima někdy horší domluva s termínem. Ale protože jedu pryč a budu to řešit až v říjnu, tak jsem se s nima už předběžně domluvil. Policajti u toho byli a pojišťovna to má nahlášeno.
Podle spoluucasti ČSOB?
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Kavis: ČSOB.
BOB: Asi ne jenom kvůli POLIZEI https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ale tak předpovědím počasí už snad nikdo nevěří…
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Kavis
Mistr volantu

Příspěvek od Kavis »

jerry píše: čtv 12 zář 05:52 Kavis: ČSOB.
BOB: Asi ne jenom kvůli POLIZEI https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .seznam.cz
Mas pri hlaseni potvrzeny, ze ten servis je doporuceny smluvak pro Tve auto a bude tam ta spoluucast litr? Nepsal jsi, ktere auto mas podrene a jak stare. Jsme v tom docela svine, s tou spoluucasti :D Nejde jen o to, ze je smluvni, ale musi byt doporuceny smluvni. Vetsina autorizaku treba neni doporucena pro auta starsi 5 let a kdyz tam starsi auto dojede, tak se spoluucast nesnizuje. Ale web i call centrum na to maji upozornovat.
Odpovědět