Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Neska sem toho našeho Supa 4813 potkal 2x v protisměru (vždy tam, kde to svádí k překročení zbytečně omezované rychlosti) a nepípal ani jednou... žeby to měli fporuše?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Škoda zbytečně zmařeného života
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pri ... .seznam.cz
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pri ... .seznam.cz
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Sákryš.... zase sem (nějakou dobu) žil v blahé nevědomosti až fčíl se mi rozsfítilo (= přečetl sem si etiketu na lahvičce) a mám z toho bobky: Na to svoje "pochroumané" trávení (čti: trápení) už pár dní (zase a opět bez pozitivního efektu) zkouším polykat rostlinné kapky Iberogast (20kapek = asi 1 ml několikrát denně) a.... ejhle, ono je to založeno na ethanolu (32%). To by mě teda zajímalo, esli bych, dyž těch pár kapek požiju (a většinou něčím ešče zapiju) při případné PaChové kuntrole nadýchal. Asi to už požívat dál nebudu, radši.
tak si pořiď detektor, když chceš mít jistotu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ten sem kdysik do prce (preventivně) pořídil ale.... nemůžu ho zaboha najít, někam sem ho dal/založil a nevím kam.
PP: Tak si do práce pořiď pořádný Draeger. Stejně jsi jako zaměstnavatel povinen "vytvářet bezpečné pracovní prostředí a soustavně předcházet rizikům", z čehož se obecně dovozuje, bys měl požívání alkoholu na pracovišti aktivně kontrolovat.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
PP: i kdybys ho našel, tak bych z jeho hodnot nic nevyvozoval. Základem je pravidelná kalibrace.
Já mám “policejní” Dräger, akorát bez tiskárny. Takže mám jistotu, že naměříme případně stejně.
Já mám “policejní” Dräger, akorát bez tiskárny. Takže mám jistotu, že naměříme případně stejně.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Autoškolák
1ml je padesátina velkého panáku. Po něm nadýchá dospělý cca 0.5 promile. Po 1ml nenadýcháš nic měřitelného.pavproch píše: ↑čtv 19 zář 11:31 Sákryš.... zase sem (nějakou dobu) žil v blahé nevědomosti až fčíl se mi rozsfítilo (= přečetl sem si etiketu na lahvičce) a mám z toho bobky: Na to svoje "pochroumané" trávení (čti: trápení) už pár dní (zase a opět bez pozitivního efektu) zkouším polykat rostlinné kapky Iberogast (20kapek = asi 1 ml několikrát denně) a.... ejhle, ono je to založeno na ethanolu (32%). To by mě teda zajímalo, esli bych, dyž těch pár kapek požiju (a většinou něčím ešče zapiju) při případné PaChové kuntrole nadýchal. Asi to už požívat dál nebudu, radši.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3