Předjíždění zprava a mylné tvrzení Autoškoly King

Ať už se chcete stát lepším řidičem, nebo poradit ostatním, jak se zlepšit.
Odpovědět
Stepan
Letec

Re: Předjíždění zprava a mylné tvrzení Autoškoly King

Příspěvek od Stepan »

brnenska.odchytova píše: sob 07 zář 03:40 Takže postih za to nehrozí, protože by ses z toho u správního vykecal? Aha... ale jinej by měl smůlu.. Mi přijde, že máš tak trochu problém chápat význam slova hrozí..
Tak znova pro všechny bobany, co jim zobání nedělá dobře...
Nic ti nehrozí, ale musíš se bránit? To, že by ses bránil dostupnými prostředky a od postihu bylo upuštěno asi není to stejný jako, že za to nehrozí postih, že? Ano, konečný slovo má soud.. Takže tam ten postih hrozí...
Že tě přemotivovanej fízl z něčeho obviní, neznamená, že postih hrozí.
Pokud se s ním "nedomluvíš" a ten flastr si nenecháš napařit, soud rozhodne. V ideálním případě dle zákona a seš v suchu.

Analogicky k tvojí logice "hrozí" postih úplně za cokoliv.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

Absurdní.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

TD: musí. Přece odstup od cyklisty je 1,5m :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brnenska.odchytova »

Stepan píše: sob 07 zář 13:58
brnenska.odchytova píše: sob 07 zář 03:40 Takže postih za to nehrozí, protože by ses z toho u správního vykecal? Aha... ale jinej by měl smůlu.. Mi přijde, že máš tak trochu problém chápat význam slova hrozí..
Tak znova pro všechny bobany, co jim zobání nedělá dobře...
Nic ti nehrozí, ale musíš se bránit? To, že by ses bránil dostupnými prostředky a od postihu bylo upuštěno asi není to stejný jako, že za to nehrozí postih, že? Ano, konečný slovo má soud.. Takže tam ten postih hrozí...
Že tě přemotivovanej fízl z něčeho obviní, neznamená, že postih hrozí.
Pokud se s ním "nedomluvíš" a ten flastr si nenecháš napařit, soud rozhodne. V ideálním případě dle zákona a seš v suchu.

Analogicky k tvojí logice "hrozí" postih úplně za cokoliv.
Tak nějak hádám, že si úplně nemůže vymýšlet, ne? Že tam nějakej základ na podezření na spáchanej přestupek bejt musí a že si to nejde vycucat úplně z prstu legální věc za kterou bude pokutovat dneska.. "Jel po silnici, tak sem ho sebral.."

---

Pořád ale čekám na nějaký protiargumenty proti tomu, že předjíždění je i když neměníš pruh...
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Fizlova pravomoc v tomto kontextu konci u “oznameni podezreni” a cokoliv si hodla placat, tak at si placa…
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

BO: snad umíš číst, ne? Napsal jsem ti to snad hned v prvním nebo druhém postu, že nic takového nebude. A také důvod, proč ne.
Co si o tom myslíš, je tvoje věc. Každý Krteček ať si tu cestu hrabe sám.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše: ned 08 zář 07:59 BO: snad umíš číst, ne? Napsal jsem ti to snad hned v prvním nebo druhém postu, že nic takového nebude. A také důvod, proč ne.
Co si o tom myslíš, je tvoje věc. Každý Krteček ať si tu cestu hrabe sám.
Napsals, akorát, že nikoho nepředjíždíš, když se nezařadíš před něj... Ale ničíms to tvrzení nepodložil. Na moje argumenty proč je předjíždění i když neměníš pruh nereagovals..
Paks taky napsal:
řidičBOB píše: úte 03 zář 20:55 V případě, na který se dotazuje MZ, se nejedná o předjíždění.
M.Z. píše: úte 03 zář 19:34 Dotaz, nevím, nezkoumal jsem to, ale jaké ustanovení mě nutí při jízdě v pravém pruhu, jej opustit proto, že se vlevo, nebo uprostřed vyskytuje polovodič, který jede pomaleji?
Ale zases to ničím nepodložil... Na argument, že se předjíždí vlevo = nepředjíždí se vpravo (vyjma případů, kdy je to zákonem dovoleno) zase nijak nereagoval..
Ne, opravdus nenapsal nic, čím bys potvrdil svoje tvrzení a nebo vyvrátil moje...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

řidičBOB píše: stř 04 zář 06:26 Jistě, že k tomu něco mám. Ale vědět to na nos Krtečkovi fakt nebudu ;-) Ani bych si to vlastně nedovolil. Někomu tak erudovanému bych si radit a poučovat ho, nedovolil.
Takže buď opravdu neumíš číst nebo si vybíráš jenom ty odpovědi, které z tebe dělají überKrtečka ;-)
V tomhle já odmítám jet. Na to už jsem starej.
Takže ještě jednou - nemám potřebu ti jakkoliv tvé argumenty vyvracet. Nepoběžím se ani vyonanovat do nějakého internetového periodika. Ne, prostě nehoří, Péťo.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše: ned 08 zář 18:46 Takže buď opravdu neumíš číst nebo si vybíráš jenom ty odpovědi, které z tebe dělají überKrtečka ;-)
V tomhle já odmítám jet. Na to už jsem starej.
Takže ještě jednou - nemám potřebu ti jakkoliv tvé argumenty vyvracet. Nepoběžím se ani vyonanovat do nějakého internetového periodika. Ne, prostě nehoří, Péťo.
Jasný 💩, ja neumím číst, bohužel ty neumíš počítat... nebylo to ani v prvním, ani ve druhým, ani ve třetím tvým postu... a projíždět další stránky by bylo zbytečný, byl sem si víc než jistej, žes žádnej argument pro svoje tvrzení nepřiložils.. Nejseš schopnej ničím vyvrátit ani to, že pro předjíždění nepotřebuješ měnit pruh. :o)
PepaSFI to vystihl víc než výstižně :o)
PepaSFI píše: stř 04 zář 18:06 takže jako vždycky. Nevyřešilo se zas nic. Bob ví naprosto přesně jak to je a kdo pochybuje je debil. Odkaz na předpis nedá protože blbče najdi si to sám. Že nic takovýho neexistuje? Blbče blbě hledáš. Pedjíždí se vlevo. Když se předjíždí vpravo tak to není předjíždění. Proč to není předjíždění? Noooo nejspíš proto že se předjíždí vlevo.
Bodejť, že se nepoběžíš s tímhle žbleptem někam do veřejnýho prostoru.. Voni by totiž po tobě chtěli, ať to dokážeš... s tvýma neexistujícíma argumentama bys tam byl pro smích, víc než tady, kde sou na tebe už zvyklí..
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Rozumíš tomu, že oni tobě musí dokázat protiprávní jednání, a ne naopak?
Já se teda ptám.
Jedu v pravým, v levým nějakej trouba.
Jedu pořád v pravým, dostávám se před něj.
Na základě jakého § se jedná o předjíždění?
A pokud se o něj jedná, proč bych měl být pokutován?
Konkrétní § plz.
Výklad /stanovisko MD není závazný pramen práva a s jako takovým si s ním klidně vytřu prdel.
Odpovědět