Přituhuje
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přituhuje
Neslibovali, že zeštíhlí státní aparát?
K čemu další úřad, když máme STK?
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/st ... 051150_vdv
K čemu další úřad, když máme STK?
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/st ... 051150_vdv
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
předpokládám ,že to bude další pijavice přisátá na FZŠ.
Jen mě tak napadlo nebude potřeba aby to mělo oporu v zákoně?
Jinak mi to příjde jakoby v obchodě ,když projdu pokladnou...nemyslím samoobslužnou. Byla ještě jedna kontrola
Jen mě tak napadlo nebude potřeba aby to mělo oporu v zákoně?
Jinak mi to příjde jakoby v obchodě ,když projdu pokladnou...nemyslím samoobslužnou. Byla ještě jedna kontrola
Citroen C4 GP
- Truck Daškam
- Letec
Je to padlý na hlavu
I to, proč dostane pokutu řidič a provozovatel za emise, který si asi těžko zkontroluje a právě proto jezdí na STK? Docela by mě imho zajímalo, co by na tohle řekl soud, kdyby se začal někdo bránit
Celý STK bych zrušil a nechal bych to na dobrovolnosti. Nemáš STK? Tak za případný nedostatky plná zodpovědnost provozovatele
I to, proč dostane pokutu řidič a provozovatel za emise, který si asi těžko zkontroluje a právě proto jezdí na STK? Docela by mě imho zajímalo, co by na tohle řekl soud, kdyby se začal někdo bránit
Celý STK bych zrušil a nechal bych to na dobrovolnosti. Nemáš STK? Tak za případný nedostatky plná zodpovědnost provozovatele
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
Nedostanou za emise pokutu.
- Truck Daškam
- Letec
No v tý reportáži tvrdili že jo - že ukončí TK, řidič dostane malou blokovku a pozvou si provozovatele. Ale je pravdou, že ty reportéři to prostě mohli být blbě střihnutý a PČR mluvil o jiné TK závadě a reportáž byla o emisíchNedostanou za emise pokutu.
Ale já bych to samé napsal i o shnilém rámu a dalších, co těžko řidič na ulici zkontroluje
Tak šlo by dle toho nastavit systém, aby lidi na TK chtěli... Aneb je lepší mít TK a mít klid, než aby po nehodě proběhla šťára a byl jsi víníkem a byl v tom za půl mega.Jo, v CZ nechat něco na dobrovolnosti
Hele, přece není problém aby ti naši odborníci se podívali, jak to maj nastavený jinde, kde TK nemaj - nemusí se přece vymýšlet něco nového a od nuly.
Chápeš to?
Jaká je tvoje představa o tom "bez TK"?
Jakože způsobíš nehodu a sklopíš hlavu, když nějaký likvidátor řekne "nezlobte se, nemáte způsobilé auto, nezaplatíme"? Jasně. Tahanice po soudech, znalecké posudky, zda to mělo/nemělo na nehodu vliv? A mezitím budeš mít prachy v "úschově" za opravu a budeš čekat, jestli ti je pak někdo někdy vrátí? Děkuji, současný stav povinných TK mi docela vyhovuje.
Teď jsem se vrátil z dovolené, každé cca páté auto nemělo nárazník (alespoň jeden), každé cca jedno ze sta nemělo světlo. Pár kamionů nemělo ani jedno (nový nárazník, jen bez světel - na krádež to moc nevidím - možná to (ne)měly i nějaká OA, ale registroval jsem jen asi 6-7 kamionů). Cca 2 ze 3 aut dobastlená světla na předku, která oslňovala tak, že jsem nic neviděl. Zkušenost fajn, ale jsem rád, že tady jezdí většina aut podle toho, jak byla homologována, svítí dost a neoslňují. Nic z nich nepadá.
Jakože způsobíš nehodu a sklopíš hlavu, když nějaký likvidátor řekne "nezlobte se, nemáte způsobilé auto, nezaplatíme"? Jasně. Tahanice po soudech, znalecké posudky, zda to mělo/nemělo na nehodu vliv? A mezitím budeš mít prachy v "úschově" za opravu a budeš čekat, jestli ti je pak někdo někdy vrátí? Děkuji, současný stav povinných TK mi docela vyhovuje.
Teď jsem se vrátil z dovolené, každé cca páté auto nemělo nárazník (alespoň jeden), každé cca jedno ze sta nemělo světlo. Pár kamionů nemělo ani jedno (nový nárazník, jen bez světel - na krádež to moc nevidím - možná to (ne)měly i nějaká OA, ale registroval jsem jen asi 6-7 kamionů). Cca 2 ze 3 aut dobastlená světla na předku, která oslňovala tak, že jsem nic neviděl. Zkušenost fajn, ale jsem rád, že tady jezdí většina aut podle toho, jak byla homologována, svítí dost a neoslňují. Nic z nich nepadá.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- Truck Daškam
- Letec
A co by ti bránilo tu STK prostě mít? A současně by ti nic nebránilo mít auto v řádném technickém stavu i bez TKDěkuji, současný stav povinných TK mi docela vyhovuje.
Pokud se nepletu, již v žádném státě USA TK nemají. A žijou
Chápeš to?
O mě nejde. Já mám auta v pořádku, jezdím novými.
Jen nechci potkávat na silnici nebezpečné vraky, ze kterých muže co chvíli něco upadnout. Nebo je na nich cokoliv dobastleno dle uvážení majitele bez jakýchkoliv pravidel. Nebo na nich něco (třeba světla) chybi. Psal jsem to tam, cti poradně.
Jen nechci potkávat na silnici nebezpečné vraky, ze kterých muže co chvíli něco upadnout. Nebo je na nich cokoliv dobastleno dle uvážení majitele bez jakýchkoliv pravidel. Nebo na nich něco (třeba světla) chybi. Psal jsem to tam, cti poradně.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
- Truck Daškam
- Letec
A ty si jako myslíš, že ted dobastelný vraky nejezdí? Jezdí - není to tak dlouho, co jsem takovým jezdil. A když mi bylo 18, tak taky. Prostě TK se "nějak" udělala.Jen nechci potkávat na silnici nebezpečné vraky, ze kterých muže co chvíli něco upadnout. Nebo je na nich cokoliv dobastleno dle uvážení majitele bez jakýchkoliv pravidel. Nebo na nich něco (třeba světla) chybi. Psal jsem to tam, cti poradně.
Kdo jezdí novejma autama, operáky nebo prostě dává pravidelně auto do servisu - tak je to pro ně jen buzerace. Zbytek si ji prostě zařídí
Chápeš to?