Předjíždění zprava a mylné tvrzení Autoškoly King

Ať už se chcete stát lepším řidičem, nebo poradit ostatním, jak se zlepšit.
Odpovědět
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: Předjíždění zprava a mylné tvrzení Autoškoly King

Příspěvek od brnenska.odchytova »

řidičBOB píše: čtv 05 zář 07:04 Za podjíždění opravu žádný postih nehrozí :))
Koukám, že krom dopravního experta, seš i psychoanalytik amatér :D Obojí ti jde evidentně stejně…na hovno.
Tady ale neobjevíš žádnou Ameriku. Na rozdíl od tebe, mne zná osobně vcelku dost zdejších členů ;-)
Co tam máš dál, Krtečku?
Hele Bobečku💩, běžně se je potřeba vykecávat z něčeho, co je naprosto legální? Běžně chodíš podávat vysvětlení, jaks mohl na křižovatce odbočit vpravo, tam kde se to smí? Asi ne, že? Takže když tě někdo zastaví za předjíždění zprava a ty se z toho musíš vykecat, tak to asi nebude tak jasně legální, jak se tady snažíš tvrdit. Tvrzení, že za tohle (předjíždění zprava) nikdy nikomu nehrozí postih asi nebude úplně pravdivej.. Vzhledem k tomu, že se tady na to ptalo víc lidí, tak se asi každej nezvládne vykecat tak dobře jako ty.
řidičBOB píše: stř 04 zář 21:01 Krteček: “umět se z něčeho vykecat” je v podstatě práce každého obhájce. Úplně tedy nevím, co je na tom špatného.
Infantilní děcko mi fakt nemůže rozhodit mé čakry, ať už si o tom myslíš cokoliv.
Natočit pár dementních videí, postnout je na všechny možné weby, je opravdu málo na to, aby ses mohl k něčemu vyjadřovat; navíc o tom tvrdit, že to je jediná možná pravda a ostatní se hrozně pletou, chytráci.
Jasný 💩, PepaSFI to vyjádřil naprosto přesně... plná huba urážek, ale argumenty žádný :o)
Poznat, že seš psychicky labilní, na to opravdu není potřeba žádný psycho. vzdělání
Ještěs furt nenapsals nic, co by podložilo tvoje tvrzení, že za předjíždění zprava nehrozí žádnej postih...
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Co to s tím má společného? Ano, byl jsem, jako zmocněnec, u mnoha správních řízení, kde policie zadokumentovala podezření ze spáchání přestupku, ale nakonec se prokázalo, že to přestupek nebyl. Jestli ty seš ovečka, co zaplatí vše, co jí podstrčí pod čumák, tak prosím. Já s tím problém nemám.

To si asi nerozumíme. Já jsem popsal konkrétní situaci, u které rozhodně postih nehrozí. Proč tomu tak je, chytřejší chápou a ty pomalejší prostě zaplatí. Rady zdarma fakt neposkytuji.
Je samozřejmě mnoho situací, kdy předjíždění zprava přestupkem je.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše: čtv 05 zář 14:05 Co to s tím má společného? Ano, byl jsem, jako zmocněnec, u mnoha správních řízení, kde policie zadokumentovala podezření ze spáchání přestupku, ale nakonec se prokázalo, že to přestupek nebyl. Jestli ty seš ovečka, co zaplatí vše, co jí podstrčí pod čumák, tak prosím. Já s tím problém nemám.

To si asi nerozumíme. Já jsem popsal konkrétní situaci, u které rozhodně postih nehrozí. Proč tomu tak je, chytřejší chápou a ty pomalejší prostě zaplatí. Rady zdarma fakt neposkytuji.
Je samozřejmě mnoho situací, kdy předjíždění zprava přestupkem je.
No je trochu rozdíl tvrdit, "za tohle postih nehrozí" a "když vás nechytnou, tak za to postih nehrozí a když vás chytnou tak se z toho můžete vykecat"

No vida, už to z tebe leze... "pomalejší prostě zaplatí" takže očividně za to někomu postih hrozit bude, že? Nehledě na to, že je rozdíl, když za to hrozí postih a pak se ukáže, že ne a když za to postih nehrozí vůbec...
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

To jsou zase chytráci :)) :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

BO: co se divíš? Tak to chodí - kdo se nebrání a souhlasí s přestupkem, tak zaplatí. Kdo nesouhlasí a pošle to do správního, má šanci své jednání obhájit. Jestli to někdo nazývá vykecáváním se z přestupku, prosím. Já se domnívám, že je to právo každého, kdo je obviněn z přestupku nebo TČ.
To jsou základy právního státu, Krtečku.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše: pát 06 zář 10:40 BO: co se divíš? Tak to chodí - kdo se nebrání a souhlasí s přestupkem, tak zaplatí. Kdo nesouhlasí a pošle to do správního, má šanci své jednání obhájit. Jestli to někdo nazývá vykecáváním se z přestupku, prosím. Já se domnívám, že je to právo každého, kdo je obviněn z přestupku nebo TČ.
To jsou základy právního státu, Krtečku.
Hele bobánku💩, ale já celou dobu rozporuju tvoje a Greinerovo tvrzení, že za to postih nehrozí... Což není pravda, že?

S výší postihu v článku taky nesouhlasím, nicméně tvrdí to přece policejní ředitel a to je nějaká autorita, jaks řekl už na začátku diskuze...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Nikoliv. Nic takového jsem neřekl.
Znovu opakuji, i pro pomalejší slepá zvířátka, že jsem uvedl konkrétní situaci, za kterou postih nehrozí. Tobě možná ano, protože bys souhlasil. Já bych nesouhlasil a bránil se dostupnými prostředky. A tam jsem si 100% jistý, že by od postihu bylo upuštěno. Vím, o čem píši a proto to také píši. Co si o tom myslíš, je mi úplně jedno. Stejně tak to, kdo má na to jaký názor. Konečné slovo má soud.
To je celé. Chápu, že to pro někoho může býti složité na pochopení, ale to fakt není můj problém.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Duke_Luke
Pan Řidič

Příspěvek od Duke_Luke »

brnenska.odchytova píše: stř 04 zář 14:19
řidičBOB píše: stř 04 zář 10:36 Můžeš. Úplně v klidu. Nejedná se o předjíždění.
Chce se to zamyslet nad tím, co ten pojem znamená a jak takové předjíždění probíhá.
a o co se teda jedná, když jedeš v pravým pruhu úplně sám a předjíždíš auta vlevo? :)
A co ten pojem znamená a jak takové předjíždění probíhá? Nám to pověz, očividně to tady všichni nevíme :)
Tak aspon u nas na SVK je predbiehanie definovane v zakone ako : ZMENA jazdneho pruhu s CIELOM obehnut vozidlo. Cize za mna Bob narazal na to, ze zakonnu formulaciu NEnaplnis. Pretoze NEzmenis pruh, takze podla zakona NEPREDBIEHAS.
Nenaplnil si skutkovu podstatu definicie. Takze nie je to predbiehanie a ak ostavas v pravom pruhu bez zmeny pruhu a len dobehnes pomalsie vozidlo v inom pruhu, podla zakona ho NEpredbiehas :D
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Duke_Luke píše: pát 06 zář 20:26 Tak aspon u nas na SVK je predbiehanie definovane v zakone ako : ZMENA jazdneho pruhu s CIELOM obehnut vozidlo. Cize za mna Bob narazal na to, ze zakonnu formulaciu NEnaplnis. Pretoze NEzmenis pruh, takze podla zakona NEPREDBIEHAS.
Nenaplnil si skutkovu podstatu definicie. Takze nie je to predbiehanie a ak ostavas v pravom pruhu bez zmeny pruhu a len dobehnes pomalsie vozidlo v inom pruhu, podla zakona ho NEpredbiehas :D
No tedy, takhle nepatřičně tady kazit kšefty zmocněncům u sp...ných řádění, že se nestudíte... b-(

Jinak mě celkem pobavil tento příklad dolevácko-byrokradských špinavých praktik výběru pokutiček, i když de jůre k žádným přestupkům nedojde.
Podvádění svých živitelů je pro ty parazity jistě výnosný byznys.
Proto si je přece platíme z daní, aby zkoušeli naše znalosti zákonů a z případné neznalosti si dělali výnosnou bokovku. :ymapplause: $-)
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Odpovědět