OBD diag pro moje brmbrmbrm
Re: OBD diag pro moje brmbrmbrm
Tak jo, heblo je (zřejmě) zprovozněno (wifina, aktualizace, oprávnění atd), návod v CZ byl samozřejmě (skoro úplně) k ničemu, ale (asi) sa podařilo. Neska už ale to k těm svým vrakům nepřipojím (je mi zase extra blbě, to musím dělat ve schopném stavu). Maňana. Možná.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ten launch neni vubec spatny. Prodaval jsem to, kdyz jsem jeste delal v Elitu/LKQ. Sice to nebylo uplne pro mechaniky, co moc neumi anglicky, ze zacatku se s tim vubec nemazali a byl tam jen integrovany google prekladac (nez na to google prisel a zarizl to ), ale zase to umelo jako diagnostika fakt hodne. Coz ale zrovna u Tebe nemusi byt uplne vyhoda
Cinani se s tim nikdy moc nesrali, tze u neceho vubec neresili, jak to vypada a na tvrdo v tom proste byla oe diagnostika vcetne grafiky.
Cinani se s tim nikdy moc nesrali, tze u neceho vubec neresili, jak to vypada a na tvrdo v tom proste byla oe diagnostika vcetne grafiky.
Tak. Připojil sem to heblo k Pindici a (po boji/hledání) sem se proklikal k seznamu vad (byla tam zas ta P1220) i vynulovat se mi nakonec podařilo. A Pindicu sem potom i nastartoval a nic nesfítí, tak sem snad nic zlého nespáchal. Du teda řešit ten konektor čidla pedálu plynu resp. čidlo samotné.
Tak. Collateral damage: Jaxem tu spal, m4Zlik ukazoval u zadních brzd dojezd 6000km a nešlo to resetovat skrz BC (na přední sem se skrz BC nedíval), taxem teda ho napíchnul NATO heblo, našel jak resetovat a zresetoval. Přední se povedly (ukazujou fčíl stav 100% a dojezd 25 nebo 35000km, nepamatuje se). Mno a.... zadní ne - rozsfítila se červená ikona na palubce "servis" (+ ukazuje na navi hlášku "Opotřebené zadní desky - okamžitě servis BMW", u zadních brzd ukazuje (mínus)17000km a stav 0% dojezdu. Takže buď je (nové) zadní čidlo "divné" nebo je špatně něco inačího = ešče zítra ftom nechám svoje chlopy "povrtat" a dyžtak budu volat emilem o pomoc do autorizáku, no.
Mozna bych zkusil vypojit to cidlo (v te krabicce) pockat minutku, zapojit zpatky a resetovat pres BC ...
Tak, už tam je 35.000km. Bylo totiž vadné (to nové, z autorizáku) čidlo, dyž sem tam dal jiné, kousek s tím popojel a zabrzdil, tak už to skrz BC vynulovat šlo. Takže asitak. (Hurá, bude zase brmbrmbrm....)