Je, ale z hlediska předjíždění to nic neznamená.
Předjíždění zprava a mylné tvrzení Autoškoly King
- GeneHawkins
- Letec
Re: Předjíždění zprava a mylné tvrzení Autoškoly King
Když to říkáš...
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
jasný.. ale necháš si to pro sebe
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
a o co se teda jedná, když jedeš v pravým pruhu úplně sám a předjíždíš auta vlevo?
A co ten pojem znamená a jak takové předjíždění probíhá? Nám to pověz, očividně to tady všichni nevíme
to je jak slohovka z první třídy, nedal sem víc než pár vět. a z komentů, hnedka na začátku zas kecy že má bob málo odběratelů zatimco na ty tvý sračky pár dementů kouká fakt paráda
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
ne, jen že ho sere krteček a že s tím furt začíná místo keců se mohl vytasit s argumentem.. ale to von ne.. to von má dycky jenom plnou hubu keců a urážek, ale že by přišel s § nebo judikátem o kterým mluví, to ne...
To, že někoho předjede zprava a široko daleko bude jen on a to auto, tak se opravdu nejspíš nic nestane, protože kdo by ho asi tak mohl zastavit (možná pčr s dronem?)... ale jak říkal cápek z ministerstva.. když se ten vlevo vrátí doprava a způsobí nehodu, tak to může jít za tím podjíždějícím, což fakt není "nehrozí žádnej postih"
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Co já bych ti mohl poradit, když pro tebe je učitel autoškoly i ředitel DS PČR chytrák.brnenska.odchytova píše: ↑stř 04 zář 14:19a o co se teda jedná, když jedeš v pravým pruhu úplně sám a předjíždíš auta vlevo?
A co ten pojem znamená a jak takové předjíždění probíhá? Nám to pověz, očividně to tady všichni nevíme
Brněnská odchytová - dopravní expert.
Jistě, že si to nechám pro sebe, resp. pro případné řízení před správním orgánem nebo správním soudem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bob ale není infantilní děcko, které se nehoní po všech webech, za lajky. Bob na lajky z vysoka sere a od doby, co se věnuje svým dětem, i na YT kanál a videa
Už z toho je vidět ten primitivizmus - poměřovat něco/někoho lajky u videí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
včera klasika na tříproudu na Ostravu...jedu s řidičem - jedeme vpravo. X km vpravo. Dojedeme auto, které jede uprostřed. Jedeme dál vpravo. Dalších x km, než dojedeme nějaké další auto.
Spáchal můj řidič přestupek? Ne.
Spáchal můj řidič přestupek? Ne.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
učitel autoškoly je pro mě chytrák, právě proto, že používá argument "já vím, že mám pravdu" a ředitel dopravky nemá pravdu v tom tvrzení, kterým argumentuje učitel autoškoly právě proto, že to tvrzení byl nucenej přehodnotit ještě ten rok (že na 3 proud dálnici to předjíždění je) a o 6 let později už vykládá, jak je to přestupek aji na 2 proudé dálnici...řidičBOB píše: ↑stř 04 zář 15:39Co já bych ti mohl poradit, když pro tebe je učitel autoškoly i ředitel DS PČR chytrák.brnenska.odchytova píše: ↑stř 04 zář 14:19a o co se teda jedná, když jedeš v pravým pruhu úplně sám a předjíždíš auta vlevo?
Brněnská odchytová - dopravní expert.
Jistě, že si to nechám pro sebe, resp. pro případné řízení před správním orgánem nebo správním soudem.
Já vím, on by totiž neunesl, když by mu někdo odporoval, tak jak to předvádíš tady Krtečka a videa vytáhls ty.. proto se dá logicky usoudit, že tě to furt užírá
ano spáchal, už v 2013 tvrdil ředitel dopravní policie, že na 3 proudý dálnici je to nedovolený předjíždění / předjíždění zprava