Lampárna (stěžovatelna)

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Brus
Letec

Re: Lampárna (stěžovatelna)

Příspěvek od Brus »

Brus píše: stř 04 zář 11:03 Mate prestupek 4 body za rychlost: https://portal-cz-id-govcz,eu

prave mi prislo smskou :-D
Pravda vyděsí
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Ale... nedodržuješ?!
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Tak dnes kolega o ulicu dalej ten isty scenar. Vecer auto zamknute, rano odomknute a rozhadzane veci. Tiez nic nezmizlo.

:-\
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

abgx1 píše: stř 04 zář 13:11 Tak dnes kolega o ulicu dalej ten isty scenar. Vecer auto zamknute, rano odomknute a rozhadzane veci. Tiez nic nezmizlo.

:-\
jasný Poltergeist
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

https://github.com/jordib123/replay-jamming-attack

Ale vyzera to ako celkom pristupna sranda. Za 350-400€ za kvalitny HW a po 2 youtube videach sa takto daju vykradat auta vo velkom
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Tak jsem přijel na chvilku do města a ráno na autě přes celý blatník a kus dveří škrábanec :( A to jsem parkoval na místě k tomu vyhrazeném. Takže asistenční linka pojišťovny a pak policajti na zdokumentování. V pondělí hlášení na pojišťovnu a objednání k přelakování. Zlatá chalupa na samotě nebo horské městečko :ympeace: Ale možná právě proto ten škrábanec od někoho, kdo tu musí být nafurt :-?
EDIT: Ještě dodatek, ta rýha není od jiného auta, ta je od klíče, proto ta poslední věta.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

~x( vymena celniho skla fakt bude moje nocni mura: tentokrat audi, sklo asi dobry, ale lista na jedne strane odstava a neda se tam nacvaknout zpatky a samozrejme to vydava zvuky pri jizde
Pravda vyděsí
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Brus píše: úte 10 zář 18:37 ~x( vymena celniho skla fakt bude moje nocni mura: tentokrat audi, sklo asi dobry, ale lista na jedne strane odstava a neda se tam nacvaknout zpatky a samozrejme to vydava zvuky pri jizde
Je mnoho povolaných, ale málo vyvolených, příště mi řekni, mám na skla dobrého mechanika.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

twl co je to za novou módu zastavovat před prázdným kruháčem a nejlépe ještě rozhlížení jestli náhodou za minutu nějaká auto po kruháči nepojede?
Citroen C4 GP
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Bezpečnost asi, ne...? Lidi čumí, kde co lítá, ale dopředu pár metrů se rozhlídnout neumí.

Něco podobného se mi stalo pár let zpátky v autoškole, kdy jsem dodělával po cca 10 letech za volantem Éčko. Situace, kterou přesně popisuješ, rozhlídnul jsem se a instruktor: "Kolego, kde bylo výrazné přibrzdění a rozhlédnutí se do křižovatky"? Přitom bylo dostatečné situaci, auto bylo odhadem 100m od kruháče, takže i soupravy totožné s mou by tam projely aspoň tři za sebou. Takže asi tak.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Odpovědět