OBD diag pro moje brmbrmbrm
OBD diag pro moje brmbrmbrm
U nedělního popo-kafe sem se zamyslééél a.... zřejmě si pro všechny ty svoje obstarožní (tudíž čímdáltímvíc poruchové) auto-vraky (Fiat 2006, BMW 2006+2009, VW 2012 = vše už "nafurt") konečně pořídím vlastní OBD diagnostiku, ale .... NE appku do mobilu (nemám NATO vhodný mobil), NE appku do PC (nechcu), ale přímo komplet diag s vlastním "zobrazovacím tělem" - na první hledání něco takového. Máte někdo nějaké doporučení ? (Že to bude stát nějakou tu koňuru není překážkou.)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Re: OBD diag pro moje brmbrmbrm
Nikdo nic (proti), taxem tu odkazovanou hračku objednal - až se s tím naučím žít/pracovat, taxem písnu zkušenosti (z takového toho domácího žvýkání).
INPA + ISTA nainstalovaná v PC. Ale nejvíc jsem si oblíbil carscanner app + OBD BT modul. Od té doby velké PC téměř nepotřebuji.
ja bych volil Autel (pokud mozno bezdratovy)
treba tohle:
https://www.diagstore.cz/autel-maxicom-mk808ts/
treba tohle:
https://www.diagstore.cz/autel-maxicom-mk808ts/
A6 C7 3.0tfsi na steroidech 416hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
ex. A6 C6 2.8fsi 210hp
Já už mám ten Launch na cestě ke mně (PPL, asi dneska) a hned už mám i první úkol pro něj: a m4Zlikovi sem při posledním servisu měnil přední i zadní brzd. desky (a čidla, samozřejmě), ale na BC nejde vynulovat jejich interval (zatvrzele ukazuje furt 6000km i po resetu) , to sem zvjedaff, esli to tou diag dám.
A můžeme se těšit na další díly příběhu, aneb jak si PP auto diagnostikou rozmrdal.
tak snad k tomu nedojde
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Mám. A samozřejmě se bojím, abych něco nezvratně nepopo.
EDIT: Dám si návod k popo kafi, paq to heblo píchnu na nabíječku a dyž budu mít odpo/podvečer dobrou náladu (čti nebudu se toho bát), tak to (opatrně) zkusím zapnout.
EDIT: Dám si návod k popo kafi, paq to heblo píchnu na nabíječku a dyž budu mít odpo/podvečer dobrou náladu (čti nebudu se toho bát), tak to (opatrně) zkusím zapnout.
Zajimavy. Mne to po vymene senzoru vzdycky slo.pavproch píše: ↑stř 04 zář 08:46 Já už mám ten Launch na cestě ke mně (PPL, asi dneska) a hned už mám i první úkol pro něj: a m4Zlikovi sem při posledním servisu měnil přední i zadní brzd. desky (a čidla, samozřejmě), ale na BC nejde vynulovat jejich interval (zatvrzele ukazuje furt 6000km i po resetu) , to sem zvjedaff, esli to tou diag dám.
A proc jsi se s nejakym servisakem co s tim ma zkusenosti neporadil? Jinak ja jsem za to reseni co tu psal predseda. I kdyz ja ten esys nebo jak se to jmenuje jeste ani potreboval a kabel mi lezi v supliku.
Hlavne bych pouzil neco k cemu jsou videa na YT nebo navody na netu at to clovek nemusi sam koumat.