Rozpor u zónové značky
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozpor u zónové značky
Ty tomu fakt nerozumíš, že? A svojí debilitu maskuješ tím, že se prezentuješ, jako znalec?!
Místní úprava sice nadřazená je té obecné, ale bohužel ne v tomto případě. Ti platí např. pro ty zákazové značky, které tady dokola prezentuješ jako podporu argumentů tvého tvrzení. Že seš úplně vedle, jsem ti tady psal x krát.
Za mne konec.
Zbytečná diskuze s idiotským trollem.
Místní úprava sice nadřazená je té obecné, ale bohužel ne v tomto případě. Ti platí např. pro ty zákazové značky, které tady dokola prezentuješ jako podporu argumentů tvého tvrzení. Že seš úplně vedle, jsem ti tady psal x krát.
Za mne konec.
Zbytečná diskuze s idiotským trollem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Důvod, proč to v tomto případě neplatí? Zakon, paragraf, odstavec? Nic.
Já tedy dávám paragraf 76 odst.1. Není tam nic o tom, že někdy platí a někdy ne. Takže jen kecáte. Jinde v zák. 361 se vztah mezi místní a obecnou úpravou nevyskytuje.
Já aspoň nenazyvám nikoho idiotem (jako první) a netykám. Takže díky, že se odpojíte, když nemáte co dodat, nejlépe neagresivni formou.
Já tedy dávám paragraf 76 odst.1. Není tam nic o tom, že někdy platí a někdy ne. Takže jen kecáte. Jinde v zák. 361 se vztah mezi místní a obecnou úpravou nevyskytuje.
Já aspoň nenazyvám nikoho idiotem (jako první) a netykám. Takže díky, že se odpojíte, když nemáte co dodat, nejlépe neagresivni formou.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je vcelku běžné, že na fórech si lidé tykají… Úplně normální. Tak aby ses z toho náhodou neposral.
Není vše popsáno pouze v zákoně 361/2000Sb. Hledej, šmudlo, hledej. Seš přece ten chytrej, tak to přece nemůže vylit problém. Leda, že bys byl debilní troll, že? Přitom je to tak hrozně jednoduché. Všechno, kde-co a jak hledat, už je tady napsáno snad 100x.
Rozhodně tady nejsem od toho, abych takovým namistrovaným blbům, servíroval vše rovnou pod nos.
Není vše popsáno pouze v zákoně 361/2000Sb. Hledej, šmudlo, hledej. Seš přece ten chytrej, tak to přece nemůže vylit problém. Leda, že bys byl debilní troll, že? Přitom je to tak hrozně jednoduché. Všechno, kde-co a jak hledat, už je tady napsáno snad 100x.
Rozhodně tady nejsem od toho, abych takovým namistrovaným blbům, servíroval vše rovnou pod nos.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Konečně jste se projevil v plné kráse. Super, že už od Vas bude klid.
možná se na to dívám blbě ale četl někdo popis značky IZ 8a zóna s dopravním omezením? Předpokládám že o tu šlo, s vyobrazením té parkovací s pokladničkou IP13c.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano četl. Zónová značka stanovuje jistá pravidla pro celou zónu - obecná úprava. V tomto případě stanovuje, že na místech, která jsou označená obecnou značkou parkoviště (IP11?), je nutné uhradit parkovné. Místní úprava totiž platnost IP značek, dané obecnou úpravou, nemění. To je celé.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
takže když budeme mít zónu "tady se parkuje podélně" a uvnitř ní bude pár míst příčných se značkou "tady se parkuje příčně" tak se tam parkuje podélně, rozumím tomu dobře?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Taková situace samozřejmě nikdy nenastane, protože jednoduše nastat nemůže. Možná to někomu přijde divné, ale osazování dopravních značek, se řídí zákony a především pak TPčky.
Ale ano, v podstatě bys měl pravdu.
Ale ano, v podstatě bys měl pravdu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Já to zkusím ještě jednou:
Zónová značka říká: "Tady se za parkování platí!"
Další značka říká: "Můžeš zaparkovat třeba tady."
Pořád nechápu, v čem je ten rozpor.