Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- GeneHawkins
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Skutečný viník není ten, kdo nedodržel bezpečnou vzdálenost?
- Truck Daškam
- Letec
Kdyby se to řešilo, dle mě to bylo ohrožení při změně pruhu - on si měl reálně držet svůj pruh a holt nakouřit osobák a ne se tlačit do levého pruhu, kde (už) někdo jede.
Ale neměl šanci na mě reagovat - kdyby vedle něj nejel kamion, tak by mě býval suveréně nejspíš vytlačil do svodidel, protože to bylo fakt současně
Ale neměl šanci na mě reagovat - kdyby vedle něj nejel kamion, tak by mě býval suveréně nejspíš vytlačil do svodidel, protože to bylo fakt současně
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Ale samozřejmně za tím mělo i vliv zkrácení odstupu při zrychlování na předjíždění - bylo tam víc věcí současně. Kdyby jedna z nich odpadla, problém nebyl
- moje zrychlování
- koukání do zrcátka
- jeho intenzivní brzdění
- jeho tlačení se vlevo
Já jsem i původně myslel, že prostě měnil pruh a uhejbal těm z připojováku. Co se stalo jsem zjistil až ze záznamu
Já jsem rád že to dopadlo, jak to dopadlo. Mohl jsem bejt zase v televizi
- moje zrychlování
- koukání do zrcátka
- jeho intenzivní brzdění
- jeho tlačení se vlevo
Já jsem i původně myslel, že prostě měnil pruh a uhejbal těm z připojováku. Co se stalo jsem zjistil až ze záznamu
Já jsem rád že to dopadlo, jak to dopadlo. Mohl jsem bejt zase v televizi
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť to děláte z připojováku naprosto běžně. Tak, co se divíš…
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Takskrz jednoho řidiče jsem se spojil s tím druhým řidičem - a ten má od osobáku zase poškozenej kryt vejfuku, takže ke kontaktu mezi nima taky došlo.
Takže hromadná nehoda!
Takže hromadná nehoda!
Chápeš to?
Já jsem stejně nepochopil, co se stalo?
Jeden na trávě, druhý neměl šanci reagovat... spíš jste jeli hromadně tak nějak divně, ne?
Jeden na trávě, druhý neměl šanci reagovat... spíš jste jeli hromadně tak nějak divně, ne?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
TD předjížděl kamion co předjížděl kamion.
v tu chvíli to před kamion, který byl předjížděný kamionem, který byl předjížděn TD, poslal osobák z připojováku.
Kamion, předjížděný kamionem, který byl předjížděný TD, to do toho osobáku nechtěl narvat, takže to radši poslal do toho kamionu, který ho v tu chvíli předjížděl a zároveň byl předjížděný TD.
A kamion, který byl předjížděný TD, to poslal ještě do TD.
v tu chvíli to před kamion, který byl předjížděný kamionem, který byl předjížděn TD, poslal osobák z připojováku.
Kamion, předjížděný kamionem, který byl předjížděný TD, to do toho osobáku nechtěl narvat, takže to radši poslal do toho kamionu, který ho v tu chvíli předjížděl a zároveň byl předjížděný TD.
A kamion, který byl předjížděný TD, to poslal ještě do TD.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Truck Daškam
- Letec
Začal jsem předjíždět, ale v momentě kdy jsem znova (pro sichr) koukl do zrcátka, ten přede mnou šel do plných brzd (+ se cpal doleva)
Bude to ve videu, to asi bude snažší
Jako vždy jsem se tohodle trochu bál - ale spíš v kontextu pravé strany, že v té soustavě zrcátek (4 zrcátka) budu "hledat" auto nebo moto a přede mnou to během té doby někdo zahamtne.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
§ 19
Vzdálenost mezi vozidly
(1) Řidič vozidla jedoucí za jiným vozidlem musí ponechat za ním bezpečnou vzdálenost, aby mohl zastavit vozidlo v případě náhlého snížení rychlosti nebo náhlého zastavení vozidla, které jede před ním.
Vzdálenost mezi vozidly
(1) Řidič vozidla jedoucí za jiným vozidlem musí ponechat za ním bezpečnou vzdálenost, aby mohl zastavit vozidlo v případě náhlého snížení rychlosti nebo náhlého zastavení vozidla, které jede před ním.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
řidičBOB: Vzdálenost ale v pohodě tak nějak byla (ano, před předjížděním není pochopitelně nějak nadbytečná, cca 20m). problém byl čumění jinam (do zrcátka, jak píšu)
Chápeš to?