Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od Truck Daškam »

tak zcela jistě znáš i služební postupy a vnitřní předpisy.
A to znamená že já, jakožto řidič kterého se přestupkové jednání nejvíc týká, s tím musím souhlasit...?

Když to napíšu primitivněji: Platím si z daní PČR, aby mě chránila před VŠÍM, co mě nějak omezuje nebo ohrožuje. Ne jen to, co si PČR umane - s tímhle přístupem at jde do hazlu a vysere se na to prostě rovnou a budem tady mít takovou středoevropskou Itálii.
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ne, ale nemusíš plácat alespoň kraviny,resp. vyloženě lhát. Protože i policie se řídí zákony a vnitřními předpisy.
Já jako řidič bych taky chtěl, aby mne kkt jako ty na silnici nezdržoval.
Jo, z těch tvých daní si platíš leda tak úklid na hajzlech na Hlaváku.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Jo, z těch tvých daní si platíš leda tak úklid na hajzlech na Hlaváku.
Tak krom toho že dle tabulek mám nadprůměr, krom toho že nějaký daně platím od 16, tak nikdy jsem od státu narozdíl od jiných nedostal ani korunu - at už ve formě podpory nebo nějakých dotací alá kotlíky, fotovoltaika, EV a já nevím co ještě (což bych mimochodem zrušil. nevyděláš = nemáš)
Protože i policie se řídí zákony a vnitřními předpisy.
To je úplně irelevantní.
Já si můžu souhlasit či nesouhlasit s čím chci. Trest smrti taky u nás byl zrušen ale neznamená to, že si myslím, že je to správné
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No to tedy není irelevantní.
Jelikož o tom evidentně víš úplné hovno, tak to zkusím vysvětlit. Sice nedoufám, že to k něčemu bude, ale zkusím to.
Takže: jedeš po JS v pruhu, ve kterém nemáš, protože ty přece jedeš jinam. Policista tě zastaví. Začne s tebou řešit přestupek, ale v tom vidí dalšího, který jedná stejně. Jsou tam dva, takže zastavuje ho druhý. Ale najednou vidí někoho, kdo telefonuje. Zastavuje ho. A pak další, co nečeká v koloně a jede odstavným. Další nemá pásy. A tak zastavuje a zastavuje, aby náhodou někdo neřekl, že jiné přestupce ignoruje. A ty tam s betonem čekáš a čekáš. Už vidím, jak seš spokojený, že si nevybrali jenom tebe, ale staví všechny.
Takže jenom na vysvětlenou - pokud policista provádí úkon, tak nemá za povinnost zahájit další úkon, až na výjimky. Například z těchto důvodů.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Takže jenom na vysvětlenou - pokud policista provádí úkon, tak nemá za povinnost zahájit další úkon, až na výjimky.
To je v pořádku a logický. Ačkoliv nevidím problém, že by si přestupce počkal na odbavení - i to samotné by byl mimochodem pěkný trest.

Jenže vše začalo u toho, že PČR stála bez nikoho a ignorovala dva přestupce a vyhlídla si následně někoho jiného.. A jak jsem psal na počátku: Jestli si hrál třeba s telefonem a čekali už konkrétně na něj, tak budiž - ovšem pokud ty dva mamrdy v bus pruhu ignorovali jenom proto, protože si někdo dovolí mít auto z roku 2000 a nic jinýho na něj neměli a šli vlastně nějakej přestupek u něj hledat, tak je to prostě idiocie.

Což přesně tohle předvedli nedávno PMJ u mě - já normálně v levém pruhu (nebot pravý je vyhrazený), přede mnou vozidlo předjelo jiné vozidlo bus pruhem (a to jsme už tak jeli přes 60) a PMJ slovilo mě, za nic. Nic nenašli, nashle.
Co na to říct... ačkoliv u PMJ to tak nějak beru, je zajímaj jiný věci než benigní dopravní přestupky (bus pruhem čistě předjel jedno vozidlo, nešlo o vyjebání s kolonou)
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A ty víš, že to vozidlo nebylo třeba civilní vozidlo policie? Nebo co o té situaci víš víc kromě toho, že nic?
Některé hlídky BUS pruhem, nechávají volně jet Bolt/Uber, jiné ne. Že se tobě konkrétní situace nezdála neznamená, že byla špatně.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

A ty víš, že to vozidlo nebylo třeba civilní vozidlo policie? Nebo co o té situaci víš víc kromě toho, že nic?
Za prvé to byly běžné rachotiny a za druhé nikdo z řad PČR na poslední chvíli před hlídkou se neuklidí do pruhu a nesnaží se zmizet v davu, ale jel by suverénně dál ;-)
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

No jo, ty víš vše nejlíp.
Jenom mne fakt zajímá, proč jezdíš mixem a zahazuješ tak svůj potenciál. :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Tak pokud jedu bus pruhem v rámci páchání dobra, nemusím se uklízet - naopak mě při případné konfrontaci i doprovodí tam, kam jedu :-)
Chápeš to?
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Neska má náš Sup 4813 "lovecký" den - potkal sem je neska už 3x, z toho 2 ramer "on" a potřetí off a kostili přestupce. 2:0 pro brambora2 (zase detekce na stovky metrů).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět