Je poznat že auto bylo napíchlé na diagnostiku?
Moderátor: řidičBOB
Je poznat že auto bylo napíchlé na diagnostiku?
Zdravím mám dotaz,nejsem technicky zdatný na auta a všeho kolem nich.Plánuji prodat auto které je ještě dlouhou dobu v záruce a moje otázka zní když to auto napíchne na diagnostiku kupující za účelem kontroly před eventuelní koupí auta(nebude mazat žádné chyby atd.protožet o auto je skoro nové a bez chyb) a stejně tak nebude nic přenastavovat přes tu diagnostiku-tak když by to auto nekoupil a já si ho nadále nechal a pak by jsem jel na předepsanou servisní kontrolu do autorizovaného servisu poznají oni že auto bylo napíchnuté na diagnostice?Jsem laik,ale myslím že tam nějaký záznam o tom bude.Jde mi o to aby mi potom v tom servisu nedělali zle ohledně záruky na auto,že to bylo napíchnuté na diagnostiku mimo jejich autorizovaný servis a tím pádem by to brali jako porušení podmínky dávat auto jen do autorizáku a skončila by mi záruka.Díky za info
- Truck Daškam
- Letec
Re: Je poznat že auto bylo napíchlé na diagnostiku?
Pochybuju - muselo by to navíc mít na závadu přímo vliv.
Takhle, nevím jak je to u dealerství osobních aut. Ale i nákladních aut je běžnou praxí, že na auto si sám provozovatel ledacos i namotnuje - na záruku to vliv nemá
Takhle, nevím jak je to u dealerství osobních aut. Ale i nákladních aut je běžnou praxí, že na auto si sám provozovatel ledacos i namotnuje - na záruku to vliv nemá
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
Re: Je poznat že auto bylo napíchlé na diagnostiku?
Nepoznají, ale nic jim do toho není. Na záruku to vliv nemá.