Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
To já chápu, že držel stopu - ale držet ji nemusel, přesněji neměl.
Hele, lidi jsou ignoranti a nepřemejšlej. U hasičů je klasika že máš hadici přes silnici, máš tam přejezdový můstky - a řidiči ty můstky objedou a přejedou přes hadici.
Někdy se u dopravní nehody podívej, jak ochotně projedou troskama a radši risknou proražení kola, než aby zastavili a počkali, případně ty trosky odhodili
Nebo stačí se podívat, jak se jezdí v místě stavby okolo lidí a pracovních strojů, kde je limit 30 - že tam jede idiot 60 není výjimkou
Tady by dal trojúhleník, řidič by si zabrblal že ho dává zbytečně, když stojí mimo silnici a jel by dál, jako by se nechumelilo
Hele, lidi jsou ignoranti a nepřemejšlej. U hasičů je klasika že máš hadici přes silnici, máš tam přejezdový můstky - a řidiči ty můstky objedou a přejedou přes hadici.
Někdy se u dopravní nehody podívej, jak ochotně projedou troskama a radši risknou proražení kola, než aby zastavili a počkali, případně ty trosky odhodili
Nebo stačí se podívat, jak se jezdí v místě stavby okolo lidí a pracovních strojů, kde je limit 30 - že tam jede idiot 60 není výjimkou
Tady by dal trojúhleník, řidič by si zabrblal že ho dává zbytečně, když stojí mimo silnici a jel by dál, jako by se nechumelilo
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ty seš marnej. Ono na motorce se mnoho věcí snáz řekne, než pak udělá.
A neposuzuj všechny podle sebe, že když vidí značku, tak si zabrblá, že je to zbytečné. Ne všichni mají v hlavě nasráno.
A neposuzuj všechny podle sebe, že když vidí značku, tak si zabrblá, že je to zbytečné. Ne všichni mají v hlavě nasráno.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Panebože to je vohnout... hlavně ten chlapec s bávem už tak nějakou dobu musel stát, ten olej už je slušně rozježděný.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
já včera viděl pilota, to se musím pochlubit. D1 Pha-Brno, votočenej protisměru jízdy, naskočenej pravým zadním kolem na svodidla uprostřed.
Jak se tam dokázal dostat je mi vopravdu záhadou
Jak se tam dokázal dostat je mi vopravdu záhadou
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Spíš jen myslel, že si dal RedBull a tudíž křídla
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jo tak, já chtěl chudáka s minicooperem a plechovkou na střeše vyloučit z podezření
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
vidím to v Berouně každý den - červené světlo a ještě 1-2 to stihnou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time