BMW Divize
Re: BMW Divize
d: Spravny pristup, jsi vitan Poznal jsi jen malou cast celeho okruhu (asi tak 10 km), ktery se navic v zime z velke casti nesoli. Takze pokud se postesti trocha cerstve padleho snehu, je to hodne zajimave...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
pp: Tuto teorii razili mnozi I ja jsem si sveho casu rika, ze na to ten podvozek proste musi byt delany. Jenze neni.
Myslim, ze zakladem pokroku je neopakovat chyby predchudcu
Myslim, ze zakladem pokroku je neopakovat chyby predchudcu
Skanz3n
Skanz3n
jj, zimmermannův průkopník slepých uliček....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pokud se nesolí, tak to může být hodně zajímavý.pjanda píše:d: Spravny pristup, jsi vitan Poznal jsi jen malou cast celeho okruhu (asi tak 10 km), ktery se navic v zime z velke casti nesoli. Takze pokud se postesti trocha cerstve padleho snehu, je to hodne zajimave...
RWD
Tak jsem se právě v jednom posledním Autocaru dočetl, že se udělá 450ks 1M - přece jen bych čekat trochu vyšší číslo
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Deli: To je nesmysl, to uz jich dnes je vice. Vidim to na chybu v prekladu, 450 by jich melo byt pro UK.
Viz: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... 120#p20599
Skanz3n
Skanz3n
Já být tebou tak to zkusím I boss od mého předchozího zaměstnavatele (který IMHO nebyl bůhvíjaký autař), který měl 325i předFL, uznal, že když tam dal na zimu nonRFT, že se na to dá i jezdit už se opakuju, ale ta 320dA 130kw, kterou jsem měl pučenou, byla na 225/45/17 tvrdá jako sviň hlavně byl průser v tom, že jsem měl i strach s tim jen trochu rychleji, když mi to ve 180ti začalo divně odstakovat na dálnici, tak jsem se docela bálpavproch píše:vím, že se Vám to líbit nebude, ale plánuju tam RFT nechat a i zimáky pořídit RFT.... imho je ten podvozek stavěný na RFT, takže obyč guma mu nemůže pomoct, ale naopak musí vyváženosti soustavy uškodit.. ale to je na jinou diskusi...
to je fakt, já to jen tak prolít, bylo by to hodně málo ale mají v UK takový hezký štítek one of 450 :)7pjanda píše:Deli: To je nesmysl, to uz jich dnes je vice. Vidim to na chybu v prekladu, 450 by jich melo byt pro UK.
EDIT: koukam, že to v tom postu taky je, jsem asi nějaký opožděný
Pochybuji, ze tam je v realu, na zadnem foru jsem to na fotkach skutechnych aut pro UK nevidel. Promo snese vsechno
Skanz3n
Skanz3n
nevím, je tam taková neurčitá fotka, že ani nevím, kde to hledatpjanda píše:Pochybuji, ze tam je v realu, na zadnem foru jsem to na fotkach skutechnych aut pro UK nevidel. Promo snese vsechno